Kiváló 2021. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. október 29.
Szerintem ez egy nagyon idevaló hely! A falu elején az étterem alaposan zárva van, mintha elhagyták volna a múlt században, a falu tele van őszi turistákkal, ki szolgálja ki őket, ha nem a Jéhn kocsma? Ez persze nem csak egy kocsma, de sokkal több is annál, valami komplexum, szállásadóhely meg minden, ez a falu közepe, innen indulnak ki minden irányba a túristautak, pont ide jön vissza mindenki a kocsijáért, szóval, ideális hely. A falu tele van vendégházakkal, azok lakói is szívesen isznak-esznek valamit. Nagyon barátságos környezet,, nagyon kellemes házi sütik, házi szörpök, gyümölcslevek, csapolt Pilsner Urquell is van, mit kívánnál még? Mi imádtunk itt lenni, itt enni... hajrá! Másoknak is ajánlom!
Minden egyes túránk után beülünk enni. A pisztráng mindig friss,forró és finom.Szokott lenni sült kolbász hagymás mustárral,páromnak az volt a favorit... A rétes isteni. A kiszolgálás profi,baráti,csakádias.
Mi nem vagyunk kocsmát kedvelők,de Óbányán jelenleg ez volt nyitva. Retro hangulatú bútorok. Az ételek igazán finomak voltak, a szakácsnak benne volt a szíve és lelke. (Pisztrángot és kenyérlángost ettünk)