Ócsán járva, a templom vezetéses körbejárását megelőzően sikerült ezt a csodálatos helyet felfedezni. A tájház és a templom közötti kis utcán bekanyarodva könnyű megtalálni a takaros portát és szépen felújított parasztházat, melynek verandáját végig piros muskátlik szegélyezik. Az udvaron fedett teraszon lehet kényelmesen leülni.
Szépen gondozott a fű, a kert, jó a szemnek körbenézni. A benti részben is van két kis asztalka, de nagyrészt a kiszolgáló pult foglalja el a teret. A sütemények helyben készülnek a jobbra hátul lévő cukrászműhelyben. Nagyon széles torta és sütemény kínálat fogadott a pultban, őszintén meg is lepődtem. Az árak barátságosak, a sütemények kb. 450 Ft-tól kezdődnek és talán 700 Ft volt a legdrágább, 2 féle mentes tortaszelet és talán az országtorták közül az Őrség zöld aranya. A fősodratú torták, krémes, mignon, miegyebek többsége megtalálható volt a repertoárban. Én egy helyi specialitást, a Gólyafészek tortát választottam, amelyet többféle csokoládé mousse kombinációja alkotott, tetején szőlőszemmel (570 Ft), vettem még 3 féle mini pogácsát - tepertős, medvehagymás, sajtos (dekára kimért), cappuccinót (490 Ft) és egy palack vizet (400 Ft /Szentkirályi). A kiszolgálás szívélyes, kedves. A mosdókat az épület végében konténerben alakították ki. Nagyon kellemes és színvonalas hely, ajánlom!