Szent Erzsébet Olaszliszka

Szent Erzsébet Olaszliszka
Szent Erzsébet OlaszliszkaSzent Erzsébet Olaszliszka
Szent Erzsébet OlaszliszkaSzent Erzsébet Olaszliszka

Szent Erzsébet Olaszliszka bemutatkozása

Balogh Géza alkotását 2014. augusztus 20-án avatták fel.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Cziróka Vendégház Tolcsva - Napi árak
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Napi árak reggelis ellátással
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
43.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel

Szent Erzsébet Olaszliszka vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 805 városban járt márFelfedező - 2562 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 50496 feltöltött kép
Érdekes 2024. június 1.egyedül járt itt
Árpádházi Szent Erzsébet Olaszliszkán régebben még kint állt az úton, mint egy virágárus lányka (régi fotókon még úgy van), azóta ránőtt a bozót, és ő szép csendesen, szemérmesen behúzódik a bokorba. Ott a rózsa is a köténykéjében, ami ugyebár kenyérből lett.
Szent Erzsébet Olaszliszka - EgyébSzent Erzsébet Olaszliszka - EgyébSzent Erzsébet Olaszliszka - EgyébSzent Erzsébet Olaszliszka - Külső képSzent Erzsébet Olaszliszka - Külső kép
Még több kép (2 db) >>