Tökjó Pizzéria Ôrbottyán

2,5Ételek / Italok
2,5Kiszolgálás
2,5Hangulat
3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Libra Hotel Veresegyház - Lazulás a Librában ellátás nélkül
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Hotel Visegrád

Tökjó Pizzéria Ôrbottyán vélemények

Szörnyű 2024. december 30.a párjával járt itt
Nem tudom az ember miert uzemeltet ettermet ha nem ert hozza. vagy miert szakacs ha keptelen megtanulni barmit a szakmabol . Az a baj nem tudom hol kezdjem. . Talan azzal hogy a Tarkonyos csirkeragu leves siman teljszinnel fel volt ontve! ? az izet hagyjuk. . a latvany sem volt szep. . a Hamburger aminek a fele zsemleje kemeny volt a masik fele meg elazott mint a vizes zsemle?
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 853 városban járt márFelfedező - 2676 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 53235 feltöltött kép
2022. március 25.egyedül járt itt
A napokban ereszkedtem alá a váccal kezdődő falvakból dél felé, és azt képzelegtem, hogy majd Veresegyházán eszem, mégis csak egy nagyobb hely, nagyobb a választék, amikor itt, Őrbottyánban kiszúrtam magamnak ezt a kis pizzériát. Reméltem, hogy más is kapható. Éppen jött egy körforgalom, vissza lehetett fordulni és még parkolni is lehet a kis hely előtt.
Tökjó Pizzéria Ôrbottyán - Külső képTökjó Pizzéria Ôrbottyán - Étel/italTökjó Pizzéria Ôrbottyán - Étlap/itallapTökjó Pizzéria Ôrbottyán - Étlap/itallapTökjó Pizzéria Ôrbottyán - BelsőTökjó Pizzéria Ôrbottyán - BelsőTökjó Pizzéria Ôrbottyán - BelsőTökjó Pizzéria Ôrbottyán - Étlap/itallapTökjó Pizzéria Ôrbottyán - Étlap/itallapTökjó Pizzéria Ôrbottyán - Étlap/itallapTökjó Pizzéria Ôrbottyán - Külső képTökjó Pizzéria Ôrbottyán - Külső képTökjó Pizzéria Ôrbottyán - Étel/ital
Még több kép (10 db) >>