A napokban ereszkedtem alá a váccal kezdődő falvakból dél felé, és azt képzelegtem, hogy majd Veresegyházán eszem, mégis csak egy nagyobb hely, nagyobb a választék, amikor itt, Őrbottyánban kiszúrtam magamnak ezt a kis pizzériát. Reméltem, hogy más is kapható. Éppen jött egy körforgalom, vissza lehetett fordulni és még parkolni is lehet a kis hely előtt.
Két lány szolgál ki az eléggé vendégtelen térben, boxok vannak, oda be lehet telepedni, az étlapról meg levest kértem, és savanyú képpel magyaráztam valamit a lánynak, hogy megint dolgoznak a fogamon, nem nagyon szabad rágni. . . püré nincs, csak krokett. . . jó lesz az, megbirkózom vele. Néha bejött valaki pizzát kérni, de inkább elvitelre. Korrekt kis étkezde, megettem a magamét, friss volt, jól volt elkészítve, és valami itallal együtt fizettem kb. 2-3000 forintot. Újabban a legtöbbször 5000 forintnál kezdődik egy-egy ebéd. Itt meg belefért ennyibe.