A szállás nagyon barátságos, rendezett,kellemesen hűvös, még klímára sincs szükség. A szállásadó nagyon kedves, és mivel nagyon megtetszett a hely nekünk már korábban (évekkel ezelőtt) nem is megyünk máshová nyaralni, csak Orfűre, és azon belül is Évihez! Nagyon szépen köszönjük a kedvességet, figyelmességet Évi!
Jövőre is megyünk, minden bizonnyal, és hozzád! Tőlünk immár nem szabadulsz! :D Ajánlom mindenkinek, mert nagyon jó helyen van a ház és lehet pihenni. A strand,(aquapark) vagy a tavak is kellemes távolságban vannak, sétával kényelmesen el lehet érni. Étterem is van bőven, lehet válogatni. Mindent összevetve röviden jellemezném: SZUPER HELY!
Mi 6 fővel voltunk. 4 felnőtt, 2 gyermek. A nappaliban lévő kanapé gyerek kanapé, amit a szállásadó felnőttként adott meg. Egy pár pókhálóval találkoztunk a helységekben. A wc beázott, csöpögött a víz a semmibe. Nem ajánlanám kisgyerekes családnak. A szállásadó mindezek ellenére rendes hölgy. 6 fő a szállásra sok.