AZ Őrség fővárosában ŐRISZENTPÉTEREN ,családias környezetben várjuk Kedves Vendégeinket . Tájjellegű ételeink/dödölle, vasi paprikás pecsanye, tökös-mákos rétes/gasztronomiai élvezete mellett csoportos és családi rendezvények szervezésével állunk az Önök rendelkezésére .
Jó emlékeim vannak az étteremről, többször jártam ott, kisebb-nagyobb társasággal. Mindig meg voltam(unk) elégedve. Én a rántott vargányára emlékszem szívesen dödöllével, de a levesek is háziasak, finomak. Semmi rosszat nem tudnék a személyzetre mondani, gondtalan időtöltés volt, szép helyen. Jó parkolási lehetőség van a ház előtt, könnyen megtalálható a hely.
Sziasztok ! Azt mondják az ember nem változik csak alakul. Nekem sikerült megmaradnom a legjobbnál. . . az pedig a Pejsli. Levesnek leves de mégis több (a gulyás felejtős, a jó balatoni halászlé konkurencia lehet). Amint meglátom az "Őrség fővárosát" ide be kell térnem, és még nem csalódtam. És ami a fő utána elég egy tökös-mákos rétes. Kis örömök az életben. . .
Csoportos kirándulás volt. Előre megrendeltük az étel, ettől függetlenül 40 perc volt amíg megkérdezték mit szeretnénk. Borsó levest és Vasi pecsenyét kértünk az asztalnál hárman is. A borsó levesnek semmi köze nem volt a borsó leveshez, hanem húsleves borsóval.
A Vasi pecsenye mire kihozták további 30 perc, hideg volt és silány körítéssel, száraz rizs fagyasztott sült krumpli, a hús felejthetős paprikás lisztben forgatott natúr kis szelet hús, mellé dobva 2 fél szelet uborka. Bankkártyával szerettem volna fizetni, de állítólag nem működött a terminál. Ebbe az étterembe soha többet nem fogok jönni, és másnak se ajánlom.
Szállásadónk ajánlotta a Bognár éttermet, mert szerettünk volna dödöllét enni. Valóban finom volt a helyi specialitás a Vasi pecsenyével együtt. Az ételek frissek és bőséges adagok voltak, a kiszolgáló készséges és segítőkész volt. Nagyon jót vacsoráztunk, szívesen megkóstolnánk mást is az étlapról, ha ismét Őriszentpéterre megyünk.
Az Őrségi vásár volt kirándulásunk célpontja egy júniusi vasárnapon. Letöltöttem az étterem étlapját, amiről 23 fős csapatunk előre kiválasztotta az ételeket. Ezt e-mail-ben elküldtem az étteremnek. Megértem, hogy a vásár idején óriási a nyüzsgés, sok a vendég. . .
mi is szívesen pihentettük fáradt lábainkat az ebédre várakozás alatt, ami meglehetősen hosszúra nyúlt ( mi lett volna, ha nem jelzem előre? ). Kevés volt a pincér, szaladgáltak fel-alá, mi pedig éhesen áhítoztunk pl. a hajdinás vargányalevesre, tökös-mákos rétesre. A fogások, amiket kértünk, finomak voltak, bár én kicsit csalódtam a levesben és rétesben is, szerintem nem a korábban megszokott minőséget kaptuk(többször jártam már itt, kimondottan a híres rétes miatt). A fizetést követően többen is találtak kisebb-nagyobb összeadási hibát a számlán ( a pincér javára. . . ). Nem kicsinyes a társaság, inkább derültünk a dolgon, de engem, mint szervezőt bosszant, mert én ajánlottam a vendéglőt! Sajnálom, hogy ilyen kritikát kellett írnom. Ennek ellenére szívesen ajánlom másoknak, nagyon jó kis hely, finom konyha, jó választék. . . DE: könyörgöm, ne az Őrségi Vásár idején akarják kipróbálni, jó?
9941Ôriszentpéter, Kovácsszer 96.
06 30 237 2566
Szolgáltatások
kerthelyiség légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték akadálymentes étel elvitelre gyerekmenü házhozszállítás kisállat bevihető napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség táncos hely zártkörű rendezvény lehetősége