Jó 2015. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pajta a legjobb nyugatmagyarországi éttermek egyike, a tavalyi Gault Millau kalauzban 12 ponttal szerepel, az idei nincs épp kéznél, midőn a sorokat pötyögöm. De nem hinném, hogy csökkent volna a színvonala. Mi a nyáron voltunk ott, egy jó meleg augusztusi napon. A kiszolgálást leszámítva (mely akadékoskodó, okoskodó s nem figyelmes) minden rendben találtunk. Az atmoszféra lenyűgöző, a kilátás a gyönyörű tájra nyugalmat, otthonosságérzetet sugall. Megkóstoltunk szinte mindent, nem volt nehéz, mert az étlap rövid, de ezt mi jó pontként tudjuk be, azt sugallja, hogy minden frissen készül. Az ízek rendben vannak, az állagok is, némi kreativitás is megcsillan itt-ott. A borválaszték elég szűk, de igényes, a sörválaszték is szűk, de egy cseppet sem igényes, sőt ultrakommersz. Ezzel együtt konyhája alapján joggal van bent a hely Magyarország Top100-ában mind a Dinig Guide, mind a Gault Millau szerint.
Férjemmel rendszeresen látogatjuk. Mindig maradandó élményt nyújtanak mind az ételek és italok, mind a kiszolgálás. Mindenkinek ajánlani tudom aki szereti a minőséget és a különlegességeket. Sokan csúnyán kritizálják az ételek mennyisége miatt... azoknak a helyi panziókat és csárdákat...
Nagyon jól éreztük magunkat, igazi ízutazás, lenyűgöző ételek, profi kiszolgálás és csodás a miliő! Külön élmény volt, hogy a séf szolgálta fel a vacsora néhány elemét.
A hely nevéből és elhelyezkedéséből adódóan nagyon nagy csalódás volt. Megérkezéskor kintről még azt sugallta ami a neve, nade belépve egy ultramodern étterem. Mindez egy olyan helyen ahol rengeteg turista fordul meg, szeretne egy kis helyi hangulatú helyi ételt enni. Na azt itt nem tud mivel...