Na, de azért azt te sem gondoltad volna, hogy van valahol egy magyar falu, ahol van valahol a hősök parkjában vagy pihenő ligetben egy Diana-emlékpad, ahol a brit királyi család tragikus körülmények között elhunyt tagjáról utólag, húsz évvel a halála után így emlékeznek meg, igaz? Még az angol nagykövet is itt volt az avatáson.
Érdekes gesztus. Igaz, hogy Diana az egyik legnépszerűbb ismert személy volt életében, Magyarországon is komoly rajongótábora volt, de, hogy ezért csináltassanak pont ide egy emlékművet, ezt azért nem láttuk jönni. Pedig igaz, itt van, nézd meg! Én elmentem megnézni, mert ez egy kuriózum.