Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő Orosháza
3,7
33 értékelés
Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő Orosháza bemutatkozása
Ha az Alföldön járunk, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni a térség gyöngyszemébe, a Gyopárosfürdő Gógy-, Park- és Élményfürdőbe. A komplexum az egész család számára kiváló szórakozási és pihenési lehetőséget kínál egész évben. A Gyopárosi tó és környéke vonzza a látogatókat a a természet szépség és a tó vizének "gyógyító" ereje miatt.
A fürdőben gyógykezelések igénybevételére is van lehetőség, mely rendkívül kedvező a gyógyulni vágyóknak. A szaunaparkban 10 szaunakabinnal várják a pihenni vágyó látogatókat és rendszeres jelleggel szaunaszeánszok kerülnek megrendezésre.
Tv. -ben láttunk egy kis ismertetőt a fürdőről és nagyon megtetszett,ezért kerestük fel a várost. Maga a fürdő kellemes elrendezéssel bír,gyönyörűen parkosított . Csodálatos a kis tópart mellett lubickolni a medencékben. Sok lehetőség van a kikapcsolódásra és pihenésre . Mi egész nap nem untuk meg a medencéket.
Érdemes megvenni a komplex jegyet,mert akkor lehet használni az összes medencét kinn és benn is. A medencék és medenceterek is tiszták. Minden élményelem folyamatosan működik. :-) Van rengeteg pihenőágy,amit térítésmentesen mindenki használhat a vendégek közül. A gyógyvíz igazán jó gyógyhatással bír, ez is barna,mint az alföldi vizek, de ez nem olyan olajos szagú . :-)A torony külön belépővel és biztonsági őrrel látogatható,mi ezt kihagytuk. A fürdő területén belül van lehetőség étkezésre . Sajnos menüztetés nincs, de ala'carte lehet választani,mondjuk nem túl olcsó árakkal bír. Összességében nagyon szép élményekkel távoztunk. Szívesen ajánlom másoknak is!
Kihagyhatatlan 2017. július 26.a párjával járt itt
Feleségemmel jártunk ott,hát lenyűgöző szép helyen fekszik,csodás bő a medencék kínálata! Ha még nem jártak ott akkor tegyék meg ne gondolkozzanak rajta! Minden igényt kielégít a fürdő,hiszen olyan sok a medence,gyermekeknek,felnőtteknek,nyugdíjas beteg embereknek is bátran ajánlom! A belépő megfizethető és amit nyújt a fürdő,nem drága azért. Az ételek is korekt áron vannak és finomak.
Kihagyhatatlan 2017. július 25.gyerekekkel járt itt
A gyermekeimmel Gyopárosfürdőn nyaraltunk. A Hotel Corvus Aquában szálltunk meg. A csomag tartalmazta a fürdő belépőt is. Az egész napunkat a fürdőben töltöttük. A büfét drágának találtam. Az ugrálóvár remek ötlet. A medencék valami fantasztikusak. Kisebb és nagyobb gyerekekre is egyaránt gondoltak.
Szép környezetben kialakított fürdő. Több kinti és benti medence áll a vendégek rendelkezésére és minden korosztály talál neki megfelelő hőfokú és élményekben gazdag medencét. Az öltöző rész tágas. A wellness részben kellemesen el lehet lazulni. Bőséges éttermi választék. Rendszeresen felszárítják géppel a vizet a medencék szélénél.
Két apróbb megjegyzés. A parkoló a fürdőnél sajnos fizetős, az ingyenesen igénybe vehető parkoló kicsit távolabb van a fürdő bejáratától. A másik pedig, hogy nyáron elkellene a medencék mellé napernyő, mellyel elviselhetőbb lenne a tűző napsütés.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 19 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.