Gyenge 2014. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. szeptember 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nézem a felrakott fényképeket és nem hiszek a szememnek. Én talán nem ebben az étteremben jártam? Pedig igen, csak a képek a különteremben készültek, ami egyéni látogatók elől le van zárva. A mindennapi étterem kék nejlonasztalterítós, boxos asztalokat takar, agyonhasznált étkészlettel. Svédasztalos étkeztetés volt, ami mindennapra igaz. 2 leves és kb 4 másodikból lehet választani. Mi délben voltunk, de minden kínálóedényben alig volt valami. Az utolsó adag hideg tésztát vettem a leveshez, hasábkrupli már nem volr, a rántottgomba hideg volt, a rántott sajt hideg volt, kevéske főtt krumpli ami megintcsak hideg, épp utolsó adag gombapaprikás. Lehet, hogy az első ciklus végére értünk oda? Egy kicsit figyelhetnének jobban, mert így azt hittem, csak a maradék jutott nekem. A „pincért” csak az italrendelésnél és a fizetésnél láttam, a használt edények folyamatosan ott maradtak az asztalunkon. Étterem kinézet 3-as, kiszolgálás 2-es, adag /ár 5-ös az is csak a svédasztal miatt. 1000 Ft/korlátlan fogyasztás. Ételek minősége 2-es, szinte minden hideg volt.
Véletlenül zuhantunk be egy hétvégi kirándulás után, ebéd idő után jóval túl , 4 óra körül. Rajtunk kívül négy ember tartózkodott az étteremben, ennek ellenére elég sokat kellett várni az ételre. Az viszont nagyon jó volt. Bőséges, szépen tálalt, és kifogástalan. Miután a többi vendég elment,...
Húsvét szombaton voltunk családdal. Délben. Senki nem volt. Ez már gyanús. Én pacalt kértem körén nélkül, párom főtt burgonyával, ő fele annyi pacalt kapott. Ugyanannyiért. A pacal kemény, ízetlen volt. A többi menü is kritikán aluli. Mindezt 8500 Ft-ból. (Ezért jobb étteremben jobb ételt...