Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek pacal, éttermi szinten is kiemelkedő

Kanyar Büfé PákozdKanyar Büfé Pákozd a térképen

Kiváló 2023. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. június 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A pákozdi Kanyar büfét teljesen véletlenül fedeztem fel a fővárosból Veszprémbe tartva. A gépkocsi ablakából kinézve megtetszett a hely első pillantásra, hamar megfordultam, leparkoltam s már néztem is a kínálatot.
Meglepett, hogy micsoda cseh sörválasztékkal rendelkeznek, ráadásul nemcsak a klasszikus, hanem az új hullámos stílusban is. Mi több, még az alkoholmentes kategóriában sem csak ihatatlan nagyipari lőrét tartanak, hanem jobbacska cseh sört is. Ritkán adott a.m. termék valódi sörélményt, itt ezt megkaptam a Postrizinske Strizliknek köszönhetően. Csapról is kínáltak a Dreher és Pilsner Urquell mellett négy ritkább cseh főzetet. Mikor betértem, még nem dőlt el, hogy pacalt kérek, nem is tudtam, hogy azt is tartanak, csábított a friss lecsó is, amit kérés esetén debrecenivel adnak, de persze győzött a pacalrajongás.
A csülkös pacaljuk remek, kifogástalan minden tekintetben, színre, ízre, állagra. S azt is hozzátenném, hogy nemcsak a vegyes savanyúság bizonyult átlag felettinek, hanem a mellé adott kenyér is. Az ár tavaly óta nem emelkedett, a mennyiség viszont igen, a FB oldaluk tanúsága szerint idén nem 45 dekát, hanem fél kilót adnak ugyanazért a 2690 forintért, ami alighanem példátlan.
Azóta sem volt arra utam sajnos, pedig a télidőben kínált ötféle kocsonya is csábítóan hangzik a kacsazúzástól a csajosnak keresztelt, színhússal és nyelvvel gazdagított változatig. A Kanyar büfé pacalpörköltje nemcsak felveszi a versenyt éttermi szféra produkcióival, de az élvonalban a helye.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (22)
Kanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - EgyébKanyar Büfé Pákozd - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Vital Hotel Nautis Gárdony - Tóparti wellness
Vital Hotel Nautis Gárdony
73.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Őszi wellness élmények
CE Plaza Hotel Siófok
79.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Akciós Kastélyélmény
Fried Kastély Hotel Simontornya
59.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval