Pákozd főutcája mentén, egyúttal közvetlenül a Velencei-tó körüli bicikliút mentén található, hagyományos családi házból átalakított fagylaltozó-cukrászda. Rendezett, tiszta porta, az udvaron a Soproni Ászok zöld reklám-napernyőivel árnyékolt - de így is nagyon napos - terasz lócákkal. Az árak nagyon barátságosak.
A 15 féle fagylalt gombóca 180 Ft. Többségében hagyományos ízek, átlagos kivitelben. Mentás csokoládét, citromot, puncsot, Oreo kekszet kóstoltunk. Vasárnap késő délután jól látszott a lefogyasztott hűtőtégelyekben, hogy elég jó forgalmuk lehetett. A sütikínálat szerény, árban 200-250 Ft között, átlagosnál kisebb méret, felejthető ízek. Túrós kockát és flódnit ettünk. Érdekesség, hogy elvitel esetén 10, azaz tíz Ft kedvezményt adnak. A benti részben is van 2-3 asztalka. Hideg italok a hűtőben, valamint kávé várja a vendégeket. Tiszta rendezett a mosdó.