Szörnyű 2015. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. május 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A hangulat kedvéért minden évben teszek itt egy próbát, de talán ez volt az utolsó alkalom. Kb. 10 éve itt realizáltam először, hogy a harcsapaprikás afrikai harcsából is készülhet egy tradicionális halászcsárdában (ezt a pincér kérdésemre elárulta). Az persze nem nagy baj, hogy a ponty hortobágyi származású, de a fogasként árult pangasius végképp betett (ez szubiektív megítélés, igyekszem nem enni pangasiust, de azért nem tévesztem össze a fogassal). Nagyon sajnálom, remélem egyszer majd megjavulnak.
A Szúnyog szigeti halászcsárdában szétnézve, átolvasva az étlapot, megrendelve az Etyeki sörmanufaktúra Pale Ale sörét azt reméltem, hogy sikerült egy jó helyet felfedezni. E benyomást a két előétel valamelyest megerősítette, ízletes volt a békacomb, amit korrekt rizzsel és tartárral...
Emlékeztem rá és jó emlékeim voltak róla. A doni emlékművet jöttem megnézni, de aztán nagyon ideje volt már enni is valamit, aztán volt, hogy nagyon jót ebédeltem itt régen, máskor meg, többször is, zárva volt. Ma teljes üzemen működött. Tele volt autóval a parkoló, még úgy ebéd és vacsora között...
Szeptember végén, egy hétvégén találtuk ezt az éttermet teljesen véletlenül egy kirándulásunk alkalmával. Mivel elég sokan voltak igy próbáltam a kiszolgáló lány segítségét kérni esetleges későbbi asztalfoglalás ügyében. Ha most azt mondom, hogy konkrétan paraszt volt, tulajdonképpen még...