Szörnyű 2020. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Minden szezonban 5-10 alkalommal ettem a halászcsárdában. Szomorú látni azt, hogy ha finom valahol az étel és kb mindig ha jó idő van tele van az étterem, akkor a tulajdonos vagy üzletvezető mennyire arrogáns p@raszttá válik.
Ma 40 perc várakozás után derült ki, hogy a “konyha elkeverte” a desszert rendelésünk. Ezután kifogásoltam, hogy nem tartom jogosnak az 1600 ftos szervízdíjat.
A tulaj vagy üzletvezetőnek az volt a válasza, hogy 1600 ftba nem hal bele és visszaadja. Sőt teljesen normálisnak tartja, hogy 40 percet kell várni az ételre.
A pincér külön kiemelte, hogy milyen szuper jó fej, hogy levette a számláról a desszerteket. Senkitől nem hangzott el, hogy elnézést a várakozásért.
Kíváncsi vagyok, hogy ezek a vendéglátós maradványok meddig fognak fennmaradni.
A Szúnyog szigeti halászcsárdában szétnézve, átolvasva az étlapot, megrendelve az Etyeki sörmanufaktúra Pale Ale sörét azt reméltem, hogy sikerült egy jó helyet felfedezni. E benyomást a két előétel valamelyest megerősítette, ízletes volt a békacomb, amit korrekt rizzsel és tartárral...
Emlékeztem rá és jó emlékeim voltak róla. A doni emlékművet jöttem megnézni, de aztán nagyon ideje volt már enni is valamit, aztán volt, hogy nagyon jót ebédeltem itt régen, máskor meg, többször is, zárva volt. Ma teljes üzemen működött. Tele volt autóval a parkoló, még úgy ebéd és vacsora között...
Szeptember végén, egy hétvégén találtuk ezt az éttermet teljesen véletlenül egy kirándulásunk alkalmával. Mivel elég sokan voltak igy próbáltam a kiszolgáló lány segítségét kérni esetleges későbbi asztalfoglalás ügyében. Ha most azt mondom, hogy konkrétan paraszt volt, tulajdonképpen még...