Kiváló 2014. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. június 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hangulatos, csendes helyen, alig 200 méterre a tó parttól elhelyezkedő halászcsárda.Az épület hagyományőrző jellegű, a falon olvasható tudósítás szerint,itt már 150 évvel ezelőtt is halászlevet főztek a halászok.Az árnyas nagy kerthelység szintén a vendégek kényelmét szolgálja. Ezen a pünkösdi hétvégén is élőzene kísérte az ebédet. A harcsahalászlé ízletes volt. A kiszolgálás segítőkész, annak ellenére,hogy szinte folyamatosan telt házzal látták vendégül a megéhezett kirándulókat.
A Szúnyog szigeti halászcsárdában szétnézve, átolvasva az étlapot, megrendelve az Etyeki sörmanufaktúra Pale Ale sörét azt reméltem, hogy sikerült egy jó helyet felfedezni. E benyomást a két előétel valamelyest megerősítette, ízletes volt a békacomb, amit korrekt rizzsel és tartárral...
Emlékeztem rá és jó emlékeim voltak róla. A doni emlékművet jöttem megnézni, de aztán nagyon ideje volt már enni is valamit, aztán volt, hogy nagyon jót ebédeltem itt régen, máskor meg, többször is, zárva volt. Ma teljes üzemen működött. Tele volt autóval a parkoló, még úgy ebéd és vacsora között...
Szeptember végén, egy hétvégén találtuk ezt az éttermet teljesen véletlenül egy kirándulásunk alkalmával. Mivel elég sokan voltak igy próbáltam a kiszolgáló lány segítségét kérni esetleges későbbi asztalfoglalás ügyében. Ha most azt mondom, hogy konkrétan paraszt volt, tulajdonképpen még...