A Girosz büfé voltaképp inkább gyorsétterem, hiszen le lehet ülni, beltérben ráadásul, és gyros-on kívül szolgálnak egy sor készétellel. Jómagam nem voltam éhes, szívesen megkóstoltam volna, ha társam valami pörköltfélét kér, de ő a gyros mellett döntött, ami bizony gyenge volt.
Persze azt is meg kellett kóstolni, az az elvem, hogy mindent meg kell kóstolni, ami ehető. Egy pohár sört rendeltünk mellé, abba is belekortyoltam, Soproni Ászok volt, ami ugye a nagyipari vonalon belül is a gyengék közé tartozik. Megadom a helynek a 3 pontot, mert összességében szerintem ott van azon a szinten, nem akarok egy igénytelen gyros miatt egy középvonalas helyet a nem ajánlottak közé tenni. Gyrost itt inkább ne együnk, de vélhető, hogy ha mondjuk, bablevest kérünk, akkor nem csalódunk.