Jó időben hangulatos, tágas teraszt működtetnek, mely szép kilátást biztosít az óváros e különleges részére. Az asztalon só-, bors és chilidaráló, bourdeaux-i típusú borpalackban élő virág. A konyha a Kárpát medence legnépszerűbb gasztronómiai irányzatát követi: helyi, olasz és nemzetközi fogásokkal várják a vendégeket. A konyhát Szeip Ádám mesterszakács vezeti. A borlap igényes, átlag feletti, közel félszáz minőségi nedűt kínálnak ügyesen összeválogatva a különböző történelmi magyar borvidékek minőségközpontú termelőitől, némi szekszárdi hangsúllyal. Egy-két paksi sillert azért szívesen láttunk volna a borlapon. Négy bort decire is kimérnek. Pilsner Urquell-t csapolnak, palackban is csak multisöröket tartanak, pedig ehhez a helyhez illene a sokak által az ország legjobb sörfőzdéjének tartott, már szóba került Brew Your Mind szortimentjéből néhány darab. A tömények igényesek, Magamnak főztem pálinkák, prémium rumok, whiskyk és ginek sorjáznak a választékban. Egy másik helyen evett csirkeszárny tisztes adag volt, így rendelésünk a mezze címszó alatt felszolgált vegyes előételre és egy desszertre szorítkozott. A padlizsánkrém jól sikerült, harmonikus, jó ízegyensúlyú volt, a céklás fetakrém kiváló, a hummusz sem okozott csalódást, ízre, állagra egyaránt megfelelt a várakozásainknak. Nagy kár, hogy készen vásárolt ipari pitát adnak mindehhez, miközben helyben sütött pizzakenyeret is kínálhatnának, az élmény nagyságrenddel jobb lenne. A vegán süti, mint megtudtuk, készen vásárolt, viszont kifejezetten ízletes. A kiszolgálás vegyes képet mutatott. A formálisan udvarias fiatalember, aki fogadott, nem különösebben szívélyes és motivált. Hölgy társa viszont lelkes, kedves és kommunikatív. Összességében megadom a helynek az 5 pontot. Felfele kerekítettem 4,5 pontos konyha esetében. A beltér megérdemel 5 pontot. A kiszolgálás pedig átlagolva 4,5 hasonló a helyzet a konyhához.