Kiváló 2015. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. december 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A nagyszerű nyitás, majd az azutáni mélyrepülés és káosz után sikerült visszahozniuk a szintet. Azóta többször is voltunk és biztosan kijelenthető, hogy az ételek minősége nagyjából állandósult egy elég magas szinten. Sajnos az italválaszték még mindig nagyon szegényes, sőt egyre szegényesebb, mivel a Homola Pincészet saját boraiból jó néhány elfogyott, például a habzó rosé. Gyakorlatilag apéritif nem rendelhető: Nincs habzóbor, nincs Campari, nincs pezsgő. Érthetetlen, hogy miért ragaszkodik a tulajdonos kizárólag a saját, amúgy nagyszerű boraihoz.
A Sáfránkert étterem kiemelkedő, a fine dining irányában kacsingató hely Paloznakon. A beltér és a terasz csodás, vendégmarasztaló, a dizájn csillagos ötös. Aznap már leteszteltünk két helyet s még állt előttünk legalább egy, ezért csak két előételt meg egy desszertet ettünk. Ezek közül az...
A tavalyi nyár nem csak a Balatoni kempingezős nyaralásról szólt csak a családunknak, hanem egy gasztronómiai kirándulásról is. Egy kiadványból választottunk ki helyeket és igyekeztünk minél több étterembe eljutni. Az egyik ilyen „tivornya-túránk” Paloznakra vitt el minket. Mi azok...
Ha a vendéglő közepes lenne, akkor is érdemes lenne elutazni ide, mert Paloznak varázslatos. De a vendéglő se nem közepes, se nem átlagos. Teszik ezt úgy, hogyelőször alig találtuk meg: a nyolcvanas években épült bolt egyik felét fogllaták el. Belépve viszont nyoma sincs a kocka egyen és...