Családi ebédet fogyasztottunk el az étteremben. A kilátás gyönyörű,az apátság lábánál van, tehát kirándulással egybekötve is jó ebédelési lehetőség. Az étterem barátságos, nagyon tetszettek a hatalmas ablakok, jó idő esetén a teraszt is megnyitják. Az ételek változatosak, tulajdonképpen minden ízlett, amit rendeltünk, még extra kívánságokat is teljesítettek.
A négy csillagot csak azért adtam, mert a pisztráng, amit rendeltünk (egyébként egyik kedvencem), az én ízlésemhez és más éttermekhez mérten nem volt eléggé megsütve. DE biztosan vissza fogunk térni ide, ha Pannonhalmán járunk:)
Kedves emlékek kötnek ehhez a panzióhoz. Esküvőnk után itt töltöttük a nászéjszakát, és itt szállásoltuk el a messziről érkezett vendégeinket. Egyszerű, de tiszta panzió, saját zuhanyzóval. A reggeli minden igényt kielégítő. A panoráma csodálatos a Pannonhalmi Apátság lábánál. Az étteremben vacsoravendégként voltam. Cigánypecsenyét ettem, finom volt.
9090Pannonhalma, Hunyadi út 7
06 96 470 041
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség csoportokat szívesen fogad kisállat bevihető parkolási lehetőség