Egri Borház Pápa

6 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Villa Classica Pápa - Május 1.
Hotel Villa Classica Pápa
47.000 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Hotel Helikon Keszthely
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Sárvár
36.180 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval

Egri Borház Pápa vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 384 városban járt márFelfedező - 2653 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29039 feltöltött kép
2024. október 31.egyedül járt itt
Az Egri borház Pápán egy igen kellemes meglepetés volt, azt adja, amit egy egyszerű kocsmától elvárok. Hangulatos belter, alacsony árak, érdekesebb termelői borok. A Kiss és a Rimóczki pince borait mérik ki, legalábbis ezt a választ kaptam érdeklődő kérdésemre. Mivel autóval voltam, vettem elvitelre egy Pilsner Urquellt és ittam helyben két deci szódát.
Egri Borház Pápa - EgyébEgri Borház Pápa - EgyébEgri Borház Pápa - EgyébEgri Borház Pápa - EgyébEgri Borház Pápa - EgyébEgri Borház Pápa - Egyéb
Még több kép (3 db) >>