Kiváló 2017. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. október 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Harmadszorra sikerült meglátogatnunk az éttermet és ismét a már megszokott,magas színvonalat hozta.Családi eseményre,születésnapra foglaltam asztalt.Szombatra szerettem volna de sajnos telt ház miatt csak vasárnap délre sikerült a foglalás.Összesen hatan voltunk levessel,főétellel,üdítőkkel,kávéval együtt fejenként átlagosan 3500 fointra jött ki a számla és ezért egy nagyon ízletes,jól elkészített,embert próbáló adatgot kaptunk mindannyian.Számomra kihagyhatatalan a hely.Ha erre járok mindenképp betérek és jó szívvel ajánlom a barátaimnak is!
A csavar nélküli, hagyományosan elkészített hortobágyi palacsinta jól sikerült, jó ízű és kellő mennyiségű a szaft, ízletes a töltelék, a fogás adja azt, amit alapjáraton adni tud. A pacalpörkölt lehetne kollagénesebb, de ízletes így is, a krumpliköret némi finomhangolást elbírna, mennyiség...
A Gólyafészek vendéglő azon ritka helyek egyike, amely ötvözi a remek kiszolgálást, a finom ételeket, jó árakat. A felszolgálók udvariasak, kedvesek. Az ételek kifogástalanok, az árak jók. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki ezt az éttermet!
Az ételek rendkívül finomak voltak és hatalmas adagok. A kiszolgálás első osztályú! A pincérünk rendkívül szórakoztató, közvetlen és vicces volt! Ajánlom mindenkinek! Nagyon szuper hely!