Égett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) Pápateszér

városi Egyéb látványosság közül
Kategória
Egyéb látványosság
Égett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) Pápateszér
Égett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) PápateszérÉgett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) Pápateszér
11 fotó

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Napi árak félpanziós ellátással
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással
CE Plaza Hotel Siófok
84.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval

Égett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) Pápateszér vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 806 városban járt márFelfedező - 2570 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 50517 feltöltött kép
Érdekes 2024. augusztus 16.a párjával járt itt
Hiszed vagy sem, Pápateszéren minimum 25 vízimalom van. Nagy térkép is van erről a Schvarcz malomban, ahol laktunk. A legtöbb malomnak sok neve is van, mint például ennek is, Hogy biztos lehessek benne, hogy melyiket láttam, melyiket nem, a nagyon kedves házigazdánkkal azonosítattam be a képet, mert amúgy nem nagyon vannak kitáblázva.
Égett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) Pápateszér - EgyébÉgett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) Pápateszér - Külső képÉgett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) Pápateszér - Külső képÉgett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) Pápateszér - Külső képÉgett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) Pápateszér - EgyébÉgett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) Pápateszér - Külső képÉgett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) Pápateszér - EgyébÉgett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) Pápateszér - Külső képÉgett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) Pápateszér - Külső képÉgett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) Pápateszér - Külső képÉgett malom (Horváth, Schulmann, Schremmer malom) Pápateszér - Külső kép
Még több kép (8 db) >>