2020. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 6.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A parádfürdői Erzsébet Park Hotel talán már az egyetlen szállodaként működő patinás épületnek, amelyek a turizmus kezdetén épültek szerte (az akkori) Magyarországon az 1900as évek elején. Habár kényelmük kicsit elmarad az újabbaktól, szépségük, hangulatuk viszont bőven kárpótol.
A szobánk a régi szárnyban volt, minden szükségessel ellátott, egyszerű, tiszta szoba. Akinek ez fontos, vegye figyelembe, hogy itt nincs lift, az emeletek pedig – ennek a kornak megfelelően – magasak. A lépcsők viszont kényelmesek, és a recepción készségesen segítenek a bőröndök cipelésénél.
A wellnes-rész az újabb szárnyban van, fedett területen lehet átmenni, itt van lift is.
A szálloda elhelyezkedése kiváló: a Mátrában, gyönyörű helyen fekszik, a kert alatt egy bővizű patak csobog, a hatalmas kert, vagy inkább park, gondozott – nem is lehet kihagyni egy-egy sétát itt, vacsora vagy reggeli után.
A félpanzió bőséges, elég változatos és jóízű volt.
Minden korosztálynak ajánlom ezt a helyet, ami egy szépséges gyöngyszeme a régi korok szállodáinak, amik közül már alig akad látogatható.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Fényképek (67)
Még több kép (57 db)
Erzsébet Park Hotel további értékelései
2025.01.14a párjával
Harmadik alkalommal vettük ígénybe az Erzsébet Hotel szolgáltatásait. A fogadtatás kedves, a bejelentkezés zökkenőmentes volt. A szoba tiszta, kellemesen berendezett, kényelmes pihenést biztosított. Az ellátás kifogástalan, gazdag választéku volt a reggeli és a vacsora is. A pincérek kedvesek,...
2025.01.13a párjával
Összességében tetszett minden a szállodában , az ételek bőségesek, finomak a szobák kényelmesek , csak kicsit hiányoltam a helyi népi, gasztronómiai hagyományok megjelenését az ételekben, meg a szállodában valamilyen formában ! A dolgozók kedvesek segítőkészek mindent megtesznek hogy kellemes...
2025.01.02gyerekekkel
"KÉT ÜNNEP KÖZTI IDŐTÖLTÉS: lelki fáradtság kipihenéseként" Sajátosnak mondható az összeállításunk: a jelenlétünk!-- Ugyanis anya-fia- =azaz 77:43-életkorhoz-voltunk-ahol a már felnőtt gyermekemnek volt szüksége egyfajta kikapcsolódásra!? Az "összetételt" előre jeleztem-kérve a "francia ágy"...
Az Erzsébet Park Hotel legnépszerűbb csomagjai
Nyugdíjas pihenés
Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
53.600 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
68.850 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval