A Mátrában, Parádfürdőn található a háromcsillagos Erzsébet Park Hotel, amely Budapesttől 110 kilométer távolságra helyezkedik el, félúton Gyöngyös és Eger között. Az erdei környezetben található hotel biztosítja a nyugalmas pihenést, kellemes klímája csendes relaxációt biztosít.
Ár-érték arányban mindenképpen megéri, jók a szolgáltatások és segítőkész a személyzet. Egy szilveszteri 4 napos csomagra fizettünk elő. A hely családbarát, a gyerekek is el tudták magukat foglalni. Van gyerek játszósarok és gyermek medence is. Mindenki jól érezte magát ebben a gyönyörű környezetben található szállóban. Bármikor szívesen visszalátogatunk.
Csupán egy napot töltöttem ott egy barátommal, egyéb okok miatt kellett távoznunk. A környezet szép, idillikus. Széles ételválasztékkal vártak, tetszett. Keresték a kedvemet is. A szoba igényesen berendezett volt. A fürdőszoba meglepően nagy kényelmes. A személyzet udvarias, szolgálatkész. A wellness részlegnél a kör alakú élménymedence nagyon kicsi.
Ugyanez vonatkozik a jakuzzira is. A szauna, aromaterápiás fülkéknél sorba kellett állni. A sóbarlang hatását én nem éreztem. Az őszi-téli,- és kora tavaszi időszakban tumultus alakul ki a fenn említettek miatt. Kár hogy nincs gyógyvíz, mert az volna az igazi.
4 kellemes napot töltöttünk baráti társaságban, nagyon szép környezetben, udvarias személyzettel, finom ételekkel, igényesen berendezet, kellemes szobában. Amit hiányoltunk a gyógyvíz, ill. a wellnes rész nyitvatartási ideje szélesebb lehetett volna, de ettől függetlenül szívesen megyünk újra.
Itt mindenki megtalálja a magának való programot (ping pong, bowling, úszás, konditerem, szauna, bicikli, billiárd, közelben Segway lehetőség, mely egy hatalmas kaland), így az időjárás nem zavarja az ott eltöltött napok aktivitását. Tiszta rendezett szobák, éttermi rész, park várja az ide érkezőket, akiket kedves személyzet fogad.
Most július 04. -én megyünk újra . Már 13-szor voltunk és ez mindent elmond . Hacsak ennyit írtam volna már az is elég lenne , de akik még nem voltak azoknak csak leírom : ha a földi paradicsomban akarsz pihenni, itt a helyed ! A hely gyönyörű , a gasztronómia pompás a kiszolgálás pedig példás .
És még nem írtam a wellnesről , a szobákról és az ár/érték arányról ! Ezt meg kell tapasztalni , ki kell próbálni , és vissza fogsz térni ! Magyarország legjobb szállodája ! ! !
Egyik unokámmal töltöttünk itt néhány felejthetettlen napot. Ragyogó napsütéses idő volt, alig lehetett a gyereket kihúzni a medencéből. Rossz idő esetén a beltéri medence is használható. Felszerelt játszóház áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda csodálatos környezetben fekszik, amint a fotón is látszik.
Aki a kirándulást részesíti előnyben, az jól megközelíthető túrista utakon hódolhat szenvedélyének. Kerékpárkölcsönzésére is lehetőségünk volt, ez nagy előny, mert nem kellett magunkkal vinni. A kis gyerekeknek a kerékpár kölcsönzés ingyenes, de a felnőtté is barátságos áron vehető igénybe. Rendes, tiszta, minden igényt kielégítő szobában laktunk. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész. Kíváló szálláshely, kifejezetten családbarát, gyerekeseknek különösen ajánlom. Az éttermi kinálat is változatos.
Izgatottan vártam az utazást, bár aggódtam, hogy a képek nem teljesen valóságosak és a hotel túl szép, hogy igaz legyen. De tévedtem, mert tényleg igaz volt! A környezet csodálatos, a Hotel gyönyörűen szép kívül-belül! A szobák kényelmesek, a személyzet is általában nagyon segítőkész volt.
A welness részlegek nagyon jól felszereltek, sok a választék. Nem beszélve az ételekről, amik nagyon finomak és sokszínűek voltak. Összességében, szívből ajánlom mindenkinek ezt a hotelt! Ha megtehetem, biztosan újra el fogok menni én is oda. :)
Barátságos, igazán családi kikapcsolódást nyújt egy hétvégére. A medencék nagyon jók, mindenki megtalálja a megfelelőt. A park és a kis patak hangulatos. A Mátrában pedig élmény a kirándulás. A személyzet kedves volt. Az ételkínálat tartalmazhatott volna több gyümölcsöt, illetve vegetáriánus ételt.
Ugyancsak ajánlanám, ha lennének programok, ahol a szállodában tartózkodó vendégek összeismerkedhetnének. Animátorok által irányított foglalkozások hétvégente.
A tavaszi szünetben jártunk a szállodában. Jól éreztük magunkat,a sok vendég ellenére is minden rendben ment.Az étteremben a választék igen sok féle és finoman főznek. A meghirdetett programok is hiánytalanul megvoltak tartva. A szálloda személyzete udvarias,és lesi a vendégek kívánságát.
2 csodálatos éjszakát töltöttünk itt a párommal és 6 hónapos kislányunkkal. A személyzet kiváló munkát végzett,a vacsoránál a pincérek külön termet nyitottak nekünk,hogy a babával kényelmesen elférjünk. Az ételek nagyon finomak voltak. A wellnessnél hiányoltunk egy pancsoló medencét a babáknak,de így is kényelmesen tudtunk lubickolni,és még baba barátokat is szereztünk.