2022. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. január 22.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az ételek nagyon finomak voltak és bőségesek, sok félék. Nagyon szép a környezet.
Érkezés előtt egy héten keresztül próbáltuk felvenni velük a kapcsolatot telefonon, néhány információval kapcsolatban, de nem sikerült.
Az Zsuzsanna wellnes részleg nem volt használható az első nap, és azelőtt sem, amiről csak akkor tájékoztattak, mikor megérkeztünk. A másik részleg így kevésnek bizonyult. Másnap már használhattuk, de az élménymendence ugyanúgy használhatatlan volt, mert hibás volt. A pezsgőfürdő nagyon hosszú időkre volt leállítva,amikor pedig ment, mindig tele volt, így csak a szaunnákat lehetett inkább igénybevenni.
A takarítók nem vették figyelembe a ,,ne zavarj" táblát, ugyanúgy bekopogott és be is nyitott a szobába, hiába tettük ki.
A fürdőszoba kíváló volt. Törülköző tiszta volt és kellő mennyiségű.
A masszázs pénteken egyáltalán nem volt, érkezéskor már nem tudtuk igénybevenni, a távozás napján meg már nem lehetett volna, de végül megengedték,h mi legyünk az első két vendég és addig ott maradhattunk a szálláson. A masszázsszoba nem azt a kellemes élményt adta, amit vártam a képek alapján, bár maga a masszázs jó volt. (3 masszázságy egy szobában, függönyökkel elválasztva. Mintha orvosi vizsgáló lenne, mellettem másik masszázs is folyt, mindent hallani.) A szobákban hallani a felettünk levők dobogását, gyerekek szaladgálását.
Ha minden működött volna, akkor jó lehetett volna, de sajnos így csalódásnak éltük meg.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Erzsébet Park Hotel további értékelései
2025.01.13a párjával
Összességében tetszett minden a szállodában , az ételek bőségesek, finomak a szobák kényelmesek , csak kicsit hiányoltam a helyi népi, gasztronómiai hagyományok megjelenését az ételekben, meg a szállodában valamilyen formában ! A dolgozók kedvesek segítőkészek mindent megtesznek hogy kellemes...
2025.01.02gyerekekkel
"KÉT ÜNNEP KÖZTI IDŐTÖLTÉS: lelki fáradtság kipihenéseként" Sajátosnak mondható az összeállításunk: a jelenlétünk!-- Ugyanis anya-fia- =azaz 77:43-életkorhoz-voltunk-ahol a már felnőtt gyermekemnek volt szüksége egyfajta kikapcsolódásra!? Az "összetételt" előre jeleztem-kérve a "francia ágy"...
2024.12.24a párjával
Október elején töltöttünk el 4 napot a szállodában, már többször terveztük a felkeresését, most jött el az idő. A szálloda szép hely fekszik, a két rész közti átjáróból a Kékes tetőre is szép kilátás nyílik. A buszmegálló a szálloda előtt van, így tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. A...
Az Erzsébet Park Hotel legnépszerűbb csomagjai
Nyugdíjas pihenés
Kedvezményes pihenés
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
53.600 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Kedvezményes pihenés
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
80.750 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval