Önálló ház: 2 szoba, felszerelt konyha, fürdőszoba. A házhoz kert tartozik, melyben kiépített szalonnasütő, fedett rönkbútorok, kerti hinta van. Központi fűtéses, színes tv (teljes digitális csatorna kiosztással), DVD-lejátszó.
CSodás napokat töltöttünk itt barátainkkal már nem először. Étkezés nincs ,de maga a ház jól felszerelt mosogatógéppel és nagyon kényelmes minden igényt kielégit. Gyönyörű fa konyhabutor kényelmes tágas terrasz,Csak egy probléma volt az egyetlen bolt bezárt ami parádsasváron van. biztos még megyünk ide . Nagyon jó levegő nagy séták,kényelmes igényes ház.
Igényesen egyben nagyon ízlésesen berendezett vendégház. Minden igényt kielégítően felszerelt és patyolat tisztaság minden helyiségben. A terasz a kert szintén rendezett ,szép és hangulatos. A tulaj és a gondnok házaspár is nagyon kedves emberek. Gyermekeimnek , unokáimnak és nekünk is felejthetetlen 2 napban volt részünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ide még vissza fogunk jönni!
Parádsasvár önmagában is egy gyönyörű és csodálatos hely, de azt kell mondjam, a Kőnig Vendégházban eltöltött napokat soha nem felejtem el! Gyönyörűen felújított, modern mégis autentikus szállás. Maximálisan felszerelve, tiszta, kényelmes, minden ami kell a pihenéshez!
Fantasztikus hétvégét töltöttünk itt. A szállásadónk végtelenül kedves és előzékeny volt, a kert és a házak kifogástalan állapotban és felszereltséggel, a régies, falusi hangulatot keltő berendezés és dizájn fantasztikus, egyben régies és nagyon modern. Külön dicséret a lakberendezőnek. Parádsasvár káprázatos hely és gyönyörű a panoráma.
Egyszerűen semmi kivetnivalót nem tudtam találni a szállásban. Talán egyedül az, hogy Parádsasvárról a Mátrába már az összes túra erős hegymenet, így inkább csak edzettebb túrázóknak javasoljuk kocsi nélkül, ez viszont cseppet sem vesz el a szállás értékéből.