2015. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. január 5.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Gyönyörű épület, fantasztikus munkát végeztek a felújításkor. Érdemes megnézni a recepción a fotóalbumot, milyen szörnyű állapotban vették meg a kastélyt a mostani tulajdonosok. A személyzet kedves, figyelmes, bár néha tájékozatlan.
A svédasztalos vacsora finom és változatos, bár aznap, amikor a séf nem volt ott, kicsit esett a színvonal. A desszertet honnan hozzák? A vacsorához méltatlan, gyenge. Ugyanígy a reggelihez adott félkész-termék finom péksütemény. Pedig a stangli, vágott rozsos nagyon finom!
Ami nem tetszett:
1. A wellness részleg kicsi, nem praktikus, felújításra szorul. Pl. az élménymedence vize leég hideg, ráadásul túl mély, a 163 cm-s magasságommal lábujjhegyen érek csak le: így nem lehet aláállni a masszás sugárnak. A finn szaunában max. 3 fő, az infrába és a sókabinba 2 fő fér el. A jakuzziba esélyünk sem volt beülni, dugig volt.
2.Kávézó az ingyenes bowlingpálya és biliárd asztal mellett van csak: esélyed nincs beszélgetve, nyugodtan meginni egy kávét, ráadásul este 10h-kor bezár. Annyi szép terem van a kastélyban, miért nem lehet egy hangulatos kávézót kialakítani?
3. A szobában a tévékészülék egy őskövület: kicsi a képernyő, szemcsés kép: a XXI. században betehetnének egy lapos új tévét.
4. Délutáni tea: egy pici helyen asztalon kirakva termoszban forró víz és forralt bor, párféle Pickwick-filterrel. A pultban egy fő személyzet, fejenként egy apró Fornetti-szerű süteményt ad. Mivel csak egy asztal van itt, mindenki bolyong, hol tud leülni. Mi beültünk az egyik különterembe, ami kényelmes volt és még tévét is tudtunk nézni, úgy hogy lássunk is valamit a sportközvetítésből. Este visszamentünk, az üres csészéink még ott voltak. Tehát a délutáni teázás annyira önkiszolgáló, hogy még a koszost is te vidd el. Ötcsillagos szállodában ez nem fér bele szerintem.
5. Fürdőszoba: a szomszéd szobában a barátaink laktak, a fürdőszobán át simán tudtunk beszélgetni, annyira nincs hangszigetelés. A vacsorára dress code van, de pl. egy sminktörlő kendő már nincs a szobához. Az egész "bekészítés" egy kézmosó és egy tusfürdő falra szerelt tartóban. A sarokpolc helye látszik a kád fölött, de polc már nincs. A bidéhez csak tusfürdőtartó van, de tusfürdő vagy szappan nincs. Nekem a törölköző szárító is hiányzik.
6. Törülköző: hát lehetne ennyi pénzért puhább is... De ami felháborított, az az, hogy a wellness részleghez kapunk fejenként egy zsetont, amiért a raktárból kaphatunk egy törölközőt a wellness használathoz. Szauna lepedő, vagy még egy törölköző már nem jár...Ha visszaadom a törölközőt, visszakapom a zsetont, amivel távozáskor el kell számolnom. OK, hogy lopnak a vendégek, de ezt elegánsabban is meg lehet oldani. A szauna lepedőt nem is értem: vagy úgy se férek be a picike szaunakabinba?
7. Ennyi pénzért miért nem lehet a parkolást ingyenessé tenni? Nem fér bele az árba?
Összességében csalódás volt, mert úgy érezzük, hogy a lehetőségekhez képest sokkal gyengébb a színvonal. Ha már ilyen emberfeletti munkát végeztek az épület rendbetételével, egy kis pénzt ne sajnáljanak a kellemesebbé tételére!
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Kastélyhotel Sasvár további értékelései
2024.11.10barátokkal
10 éve visszajáró vendégek vagyunk Parádsasváron a Kastélyszállóban. A természetet minden évszakban megcsodáljuk, a környék mindig tud újat mutatni. A személyzet kedves, előzékeny, szinte lesik a vendégek kívánságait, a szobák tiszták és kényelmesek. A wellness mindenki számára lehetőséget nyújt...
2024.10.07a párjával
Csodálatos hely nagyon kultúrált környezet, környéken is van látnivaló, minden szuper csak ajánlani tudom mindenkinek
2024.09.18a párjával
Immár 5 éve visszatérő, 50-es éveiket taposó vendégek vagyunk, és a jövőben is szeretnénk élvezni a hely természeti szépségét, épített örökségét, a hotel kényelmét, nyugalmát, színvonalát, a jó konyhát és a dolgozók vendégszeretetét. Most először rossz időjárás fogadott bennünket, de a...
A Kastélyhotel Sasvár legnépszerűbb csomagjai
Kastélyélmények 2 éjszakától kedvezménnyel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
97.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval