Volt főnökömmel, - egyik barátommal - beszéltünk meg találkozót Pásztón, mert kb. fél éve nem találkoztunk. Én találtam ki neki ezt a nevet, mert olyan lelkesen mesélte régi, csajozós történeteit, mint az Öreg mesélt Vuknak a kajájukról. Igen meglepődtem, hogy kora délelőtt ellenére milyen sokan vannak. De jó híre van a Csibének.
Sokan átutazóban, vagy direkt erre szervezve programokat a környéken. Elég sokan elviteles rendelésüket rendezték. A hely maga nagyon igényes. Ragyogó tisztaság, kulturáltság. WC tipp-topp. Hölgyek/lányok pult mögött kifejezetten csinosak. Viszont ez a keresztbe kérdezünk, ha többen is állunk a pultnál nem tanítandó. . Mi magunk vittük asztalunkhoz dolgokat, de ki is hozzák. Szegény barátom figyelmét el is vonták, pár percre. . Egy light gyümölcsös szelet, krémes, Cappy körte+ sima cappuccino - 3000 forint. Következő körben csokisat ettem. Egyik sem volt mennyiségben Top 5, de minőségben igen. Legközelebb étterembe megyünk rokonokkal Pásztóra, de belvárosban kipróbáljuk a fagyijukat is, amikről sok jót hallottam. Tudom ajánlani a helyet, ha erre járnak, Hollókőtől sincs messze. 10-es skálán 7/10.
A két Csibe Cukrászda Pásztón nem azonos, a tulajdonos ugyanaz volt, de az egyik a belvárosban volt, a másik most is megvan az országútról bevezető út mentén. A Cukrászdát ábrázoló kép ehhez az egységhez tartozik, a másikhoz nem. A másik amúgy a COVID miatt be is zárt.
Szóval ma a megmaradóban voltam, szemerkélt az eső, jól esett beülni ide este, rám fért egy kávé az egésznapos salgótarjáni munka után. Finom süteményt ettem, tejeskávét is ittam, jólesett ejtőzni egyet. Nem igazán drága, süti, üdítő, kávé nem volt összesen 1500 forint. Nem tetszett, hogy ilyen-olyan baj van a "terminállal", mint annyi más helyen, és csak készpénzzel lehetett fizetni. Ez behatárolta azt, hogy mit is fogok enni, mert ennyi készpénzem van. Amúgy a hely kedves, nem olyan szép, mint a másik volt, de a lányok is kedvesek voltak, erre nem lehet panasz.
Tágas tér, bár a berendezés és a világítás túl modern, és stílustalan. Bár vannak,akiknek tetszik. Tetszett a cukrászda alapítóinak fotója a falon. A sütemények jó minőségűek, de a környék színvonalához, a település idegenforgalmi értékéhez mérve túl drága. Nem ártana árnyékot adó lomb a teraszhoz, mert nyáron túl meleg. A kiszolgálás jó, a mosdó megfelelő.
Nem vagyok oda a süteményekért, de ez egy jó cukrászda, voltunk itt már máskor is. E hangulatos és tiszta helyen gördítettem le az italomat, viszont kisfiam nem bírt a sütijével. . . Rám hárult hát a feladat, hogy elpusztítsam a maradékot, ami sikerült. Lúdláb volt az áldozat, ami meglepően finom volt.
Kedvesem és anyukám is elégedett volt mindennel. Nagyon jó ár-érték arány uralkodik a cukrászdában,a sütemények tényleg finomak, a kiváló kiszolgálás nem kérdés! Ajánlom!
A nejem unszolására mentünk el sütizni, mivel sok jót hallottunk róla. Először a kisebbik Csibe cukrászdához mentünk, de az zárva volt. A helyiek elmondása szerint a Baross Gábor utcában is van egy Csibe cukrászda nézzük meg azt. Első ránézésre azt hittük, hogy egy étterem. Ahogy bementünk láttuk meg a hatalmas hűtőpultot és a rengeteg süteményt.
Ünnepnap lévén rengetegen voltak, de ettől függetlenül pörgős és gyors volt a kiszolgálás. A sütemények frissek és kivétel nélkül mind nagyon finomak voltak!