Kiváló 2016. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. október 12.
Cukorborsó Kertvendéglőben egy napos, hűvös októberi vasárnap voltunk, 2 család együtt - összesen 4 felnőtt, 4 gyerek. Szerencse, hogy előző nap foglaltunk helyet. :) Nagyon kellemesek a színei az étteremnek, a dekoráció pedig igazán otthonos. Egyedi ötletek, mint például a régi vágódeszkából készült étlap, teszik még hangulatosabbá az egészet. A kiszolgálás közvetlen, udvarias és rendkívül kedves. Az ételeket mintha a nagymamám főzte volna, ízletes és gusztusos. Árban teljesen megfizethető. Mire végeztünk, már ott ültek új vendégek a felszabadult székeken, s türelmetlenül sürgették a kényelmesen készülődőket.
Születésnapi összejövetelre mentünk, bízva a honlapon látható fényképeken látottakban, az ételekről feltöltött képekben. Sajnos hatalmas volt a csalódás. A fényképeken szereplő ételek csak karácsonyra voltak rendelhetők, így a kapott étlap alapján rendeltünk. Bár ne tettük volna! A kacsasült...
Igazi családias hangulatú hely.Profi,udvarias,figyelmes kiszolgálás.Remek,ízletes ételek és életünk legjobb pizzája.Nagyon sok helyen jártunk már,de ide biztosan visszamegyünk! Óriási gratulációnk a teljes példamutató csapatnak! További sok sikert kívánunk!
Korábban már voltunk itt, ma eljöttünk a barátainkkal is. A kedves fogadtatáson kívül a pizzasütő kemence látványa, a készülő pizzák étvágygerjesztő illata is elvarázsolta ismerőseinket. A séfek értik a dolgukat, a minőségi alapanyagokból készült ételek gusztusosak, ízletesek! Köszönjük