Gyenge 2024. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2024. november 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Születésnapi összejövetelre mentünk, bízva a honlapon látható fényképeken látottakban, az ételekről feltöltött képekben. Sajnos hatalmas volt a csalódás. A fényképeken szereplő ételek csak karácsonyra voltak rendelhetők, így a kapott étlap alapján rendeltünk. Bár ne tettük volna! A kacsasült kemény volt, és ki volt szárítva, A brassói aprópecsenyét sült, illetve pirított burgonyával szokták tálalni, ezzel szemben rengeteg főtt burgonya volt, és foltokban tartalmazott pár szem húst is.Nem szeretném a többi étel minőségét részletesen felsorolni, elég annyi, hogy a többi sem volt az elvárható minőségű, a mennyiségről nem is beszélve. A környezet sem ütötte meg az árakhoz viszonyítható színvonalt. Törött korlát, mely legalább 15 éve nem volt lekezelve, stb...... Szűk helyekre összezsúfolt asztalok, stb... Az árak ezzel szemben a csillagos egeket verdesik. Soha többé nem megyünk ide semmilyen összejövetelre, és másoknak sem ajánlom.
Igazi családias hangulatú hely.Profi,udvarias,figyelmes kiszolgálás.Remek,ízletes ételek és életünk legjobb pizzája.Nagyon sok helyen jártunk már,de ide biztosan visszamegyünk! Óriási gratulációnk a teljes példamutató csapatnak! További sok sikert kívánunk!
Korábban már voltunk itt, ma eljöttünk a barátainkkal is. A kedves fogadtatáson kívül a pizzasütő kemence látványa, a készülő pizzák étvágygerjesztő illata is elvarázsolta ismerőseinket. A séfek értik a dolgukat, a minőségi alapanyagokból készült ételek gusztusosak, ízletesek! Köszönjük
Ide meg úgy kerül az ember, hogy Budakeszi végéből elindul Pátyra, és a lakott hely szélén idebukkan... elárulom, hogy azért előzetesen megszimatoltam az ittjartam.hu-n, szóval, nem volt ez teljesen véletlen. Hát akkor lássuk... borongós, esős, hideg idő. Milyen ilyenkor egy "kertvendéglő"? Ki...