Csoporttal voltunk kirándulni Pozsonyban és haza felé jövetben mentünk be az étterembe vacsorázni, amit már előre bejelentettem. Külön teremben fogadtak bennünket , udvarias gyors ital kiszolgálás. Az ételek között nagy választék volt és finomak , frissek. Többféle sütemény, saláták, savanyúság és gyümölcs.
Összességében jól éreztük magunkat és a pénztárcánkat sem terhelte meg . Elégedetten és jól lakottan tértünk haza. Mivel közeleg a karácsony a díszítés is nagyon szép volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Annyit ehetsz, amennyit bírsz, potom kb 1500-ért+ital. Neki is álltam, de már a gombakrémes makaróni nem ízlett. Aztán láttam a feliratot: ha nem eszed meg, fizesd ki, talán így fordíthatnám magyarról-magyarra. Mivel nem kívántam kétszer kifizetni ugyanazt az ételt, ezért megettem. Bár ne tettem volna.
A gombakrémtől hasmenésem lett, ami ugye nem jó dolog az autópályán dugóban ülve Bicske és Tatabánya között. Sajnos nekem ez a tapasztalatom. Nem megyek oda mégegyszer, ha a rossz ételt vagy meg kell enni, vagy ki kell fizetni!
Az országban ez a hálózat a legjobb ár érték arány! ! Sajnos kevés étterem van belőle. Az étel, a kiszolgálás, a tisztaság kiválló! Ezt így is meglehet csinálni. Ezektől tanulhatnának a sok éhes vendéglátóhely. Hiszen korlátlan fogyasztás ilyen minőségben sehol nincs. Mindenkinek ajánlani tudom csak! Probáljátok ki és kérlek írjatok ti is véleményt.
Csoporttal jártam a Gastland éttermében. A személyzet udvarias ,segítőkész. Az ételek átlagban finomak voltak, de volt egy két kifogásolható bennük. Például a káposzta levesben olyan hosszú volt a káposzta, hogy nem lehetett beletenni a csészébe. A tisztaság kifogásolható ,elég pókhálós volt a külön terem ahová bevezettek bennünket , a mosdó viszont tiszta és illatos.
Egy megerőltető költözködés után tértünk be ide két jó étvágyú fiatal emberrel. 1. 390. -Ft ért (személyenként minimum 1 ital vásárlása kötelező, ami bármi lehet a víztől a kávén át a szeszes italig) svédasztalos rendszerben korlátlan ételfogyasztás akár két órán keresztül!
A kínált,nagyon ízletes, frissen készült ételek sokféle igényt kielégítenek: 3 féle leves, 10-12 fajta főétel mely tartalmaz főzeléket, tésztafélét, húsételt, de a vegetáriánusok is megtalálják a kedvükre valót, volt desszert is, de azt már képtelenek voltunk megkóstolni. Ennyiért, ilyen jól lakottan még nem hagytam el éttermet! Az étterem személyzete kedves, de nem tolakodóan, abszolút megpróbálnak észrevétlenek maradni. Ígérjük visszajövünk! ! ! ! ! ! ! ! ! !