A Hotel Gastland M1 az autopálya vonalán található, Budapesttől 22 km-es távolságban (Sasfészek-tó pihenőhely). Kényelmes szobákkal, szaunával, terasszal, grill udvarral, belső gyermekjátszóházzal, külső gyermekjátszótérrel, ajándékbolttal, konferencia- és szekcióteremmel, valamint őrzött parkolóval várjuk vendégeinket.
Az év utolsó 2 napját töltöttem a Gastland M1 Hotelben. A szoba tisztaságával elégedett voltam. Az éttermi személyzet kedves és előzékeny volt, viszont a reception dolgozóktól hiányoltam a mosolyt, kedvességet és a köszönést. Azt pedig külön örömmel fogadtam volna, ha az érkezéskor felvilágosítják a vendéget, hogy a fűtést mindenkinek magának kell bekapcsolnia.
Ezen infó talán a későbbi vendégekhez időben eljut. A szilveszteri hangulat fergeteges volt. Az aktualitásnak megfelelően lehetne az előteret, a folyosókat és az éttermet is néhány szerpentinnel hangulatosabbá tenni, ami egész farsangig kedves dekoráció. Családnak,baráti társaságnak is kellemes hely a Gastland M1.
A hely meglepően csendesnek bizonyult. A szoba berendezése egységes és nagyon ízléses. A finom vacsorát egy külön sarokban költhettük el. A személyzet figyelmes és segítőkész volt. Összességében, remek meglepetés volt a páromnak és magasan fölötte minden elképzelésemnek.
Barátságos környezet,szépen berendezett szobák,családias hangulat. A személyzet kedves és nagyon segítőkész. (Kislányom könyve miután eljöttünk ott maradt,egy hölgy felvette velem a kapcsolatot és segített megszervezni hogy visszajuthasson a könyv-Köszönöm mégegyszer).
Apróbb hiányosságok voltak csak: hűtőt nem tudtuk használni, a fürdőben nekem hiányzott pakoló felület, fogas a nagyobb törölközőknek. Szilveszteri buli nagyon tetszett. Jó zenék voltak,sokat táncoltunk :). Összeségében jól éreztük magunkat.
A wifi nagyon gyenge volt. Magyar tv adás csak egy volt. A falak nagyon vékonyak, minden hang áthallatszik. Az ételek finomak voltak. Jó a kiszolgálás. Az ágyak kényelmesek.
A személyzet rugalmatlan. Pl. A széf nem működött, nem volt benne elem. Közölték a recepción a kulcs a szobakulcson van, pedig ott nem volt. Másodszorra adtak egy rossz széfkulcsot, egy másik szobakulcsról levették. Harmadszorra meg sem próbáltak megoldást keresni. A szobában borzasztó cigarettaszag volt. A személyzet nem "tud" mosolyogni.
Kitűnő, előzékeny személyzet, korrekt kiszolgálás a Gastland M1 Hotelben. Szervezetünk hétvégi szakmai megbeszélésre érkezett, ahol végig családias környezetben, intelligens személyzet biztosította a zavartalan munkát. A szobák tiszták, kényelmesek, azonban felszereltségükön érdemes lenne javítani (elsősorban a a hűtőszekrény és a TV lehetne modernebb, több fogható csatornával).
Az önkiszolgáló étkezés remek ötlet, az ételek változatosak és finomak voltak. Külön köszönjük, hogy szombat este rendelkezésünkre bocsátották a pincehelyiséget, ott szervírozták a vacsorát és a kandallótűz mellett csodás kikapcsolódást biztosítottak. Külön szeretném kiemelni K. Gy. magas színvonalú szakmai segítő munkáját.
Nagyon jó volt,hogy csend s nyugalom vett körül. Pedig az autópálya közelében van. Mégis lehetett pihenni. A kiszolgálás kedves,udvarias s segítőkész volt. Az étel látványra s ízre is nagyon jó volt. Jó időben voltunk mert,nem voltak sokan. A szoba a maga egyszerűségével volt szép,a fürdőszoba pedig igen mutatós. Remélem lesz még alkalmam,hogy a férjemmel eljussak Pátyra.
Bár csak egyetlen éjszakát töltöttünk el a szállodában, mindennel elégedettek vagyunk. Csupán egy gondunk volt, a meleg vízre sokat kellett várni, talán mert a szálloda legtávolabbi szobájában voltunk. Egyébként minden pihenni vágyó ember jól érezheti itt magát, közel az autó pályához és csendes hely.
A Gastland M1 Hotel szálloda az M1 Bp-ről kivezető szakaszán, egy Mol kút melletti pihenőben található. A szálloda épülete kívűl-bellül jó állapotú, megfelelően karbantartott. A tisztaság és a szobák berendezése terén minden rendben, az elhelyezés kényelmes, a szobák megfeleően fűtöttek.
A szilveszteri buli jól szervezett, színvonalas volt, az ár-érték arány kiemelkedő. Az ételek nagyon finomak, az adagok nagyok. A személyzet egyes tagjainak (pincérek) egy továbbképző illem tanfolyam jót tenne.
2071Páty, M1 autópálya 22.km / Sasfészek-tó Pihenőhely