És igen, vannak még helyek, ahol a hamburgerkészítés úgy néz ki, hogy lesütjük előre a készen vásárolható, azonosíthatatlan összetételű és elég vacak ízű mirelit húspép-lapkát (pogácsának nem nevezném azt a lapos szörnyűséget, egyébként a műfajban lehet kapni 98%os marhahústartalmút is, az sem nagy dicsőség egy burgerezőnek, de legalább marhahús), majd ezt a zsemlével együtt betesszük a mikrohullámú sütőbe s utána pakolunk még a zsemlébe ezt-azt tulajdonképpen már mindegy is, hogy mit, lehetnek azok a legjobb belevalók, chiliszósz, hagymalekvár, paradicsom, lilahagyma vagy akármi, abból már élvezhető étel nem lesz.
Nos, igen, a pátyodi Erdei falatozóban így képzelik a hamburgert. Csak azért nem adok egy pontot nekik, mert akkor mennyit adnék annak a helynek, ahol mondjuk penészes a húspogácsa és/vagy a zsemle? Egyébként ez az értékelhetetlen teljesítmény 700 forintba került. Esküszöm, ennél a McDonald’s is jobb.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.