Önkiszolgáló pulttal is rendelkezik a hely, azért hogy megkönnyítse az a’la carte-s kiszolgálást. Hétköznap 15 óráig van nyitva, hétvégén nem tudom, de nem árt tudni, hogy vasárnap zárva van a Café Paulus. Ajánlom, hogy kóstolják meg Pascucci kávét, amit egyedül itt Pécsett lehet kapni.
Tipikus egyetemi hely, tanulni és beszélgetni és érdemes ide beülni. A csapat kifejezetten fiatalos. Többször jártam már itt, ajánlom a házi bodzaszörpöt. Fél liter 590 Ft-ba kerül. Kéktélokat is lehet kapni, az áruk 1200-1700 Ft között mozog. Az italokat tekintve is elég nagy a választék, habár még nem rendeltem, de lehet kapni frappékat, forró csokit, kávét és kávékülönlegességeket, pezsgőt, turmixot, pálinkát és természetesen különböző üdítőket, gyümölcsleveket,teákat és ásványvizet. Reggelire vagy sonkás tojásránottát( 700Ft) vagy bundás kenyeret(600Ft) választok. Kedvenc ételem a paradicsomos-ruccolás penne és a többi olasz választék. Negatívum a nagy választék ellenére, hogy kifejezetten vegánoknak nem készítenek ételeket, de vegetáriánusokra termászetesen számítanak. Erősen ajánlott hely!
Közel az egyetemhez, a klinikai tömbhöz, jól kialakított több fogásból választható menü is van, az étlapja széles választékot kínál. Igényesen kialakított külön teremmel is rendelkezik. A pincérek fiatalok, a hely mérete a frissességet és a gyorsaságot meg is kívánja. Az ételek ízletesek, a tálalás igényes és gusztusos.
Sokat kellett várni, mire odajöttek az asztalunkhoz és megkérdezték, hogy mit óhajtunk. Aztán a pincérnő az italokat futtában "dobta" le az asztalra, ránk sem nézve, egy "egészségükre" vagy "parancsoljanak"-ról nem is beszélve. . . viszont az ebéd bőséges és finom volt! A hely hangulatos, az egyetemi városrészhez pont passzol. Előfordulhat, hogy máskor is meglátogatom. . .
Pozitívum: az ételek finomak, adagok rendesek. Nagy választék, udvarias kiszolgálás, barátságos-fiatalos környezet. Baráti beszélgetésre, ebédre, üzleti találkozóra egyaránt ajánlani tudom. Negatívum: kiszolgálás néha akadozik, ételre és fizetésre sokat kell várni. + vasárnap nyitva lehetne, mivel a környéken kevés ilyenkor a lehetőség
Ballagási időszakban tértünk be a családdal ebédelni. A személyzet mindent megtett, hogy hellyel tudjon kínűlni minket, annak ellenére, hogy több ballagási csoportot is vártak. Az kiszolgálás nagyon gyors volt, és a választott fogások is nagyon elnyerték a családom tetszését. Egészen biztosan visszatérünk még.
Ballagási ebédre voltam meghívott az étterembe. Nagyon ízlettek az ételek,bőséges volt a kínálat. A felszolgálók kedvesek és gyorsak voltak. Nagyon jó hely beszélgetésre akár egy kávé mellett elücsörögni a barátokkal. Családi összejövetelek helyszínéül is kiváló lehetőség. Kellemes környezet, barátságos légkör fogadja a vendégeket. Máskor is fel fogom keresni az éttermet.
Pécs Egyetemvárosának szerintem az egyik kedvenc étterme. Bőséges választék jó árakon, és aki siet az akár délután 4-ig az önkiszolgáló menza jellegű pultnál gyorsabban jut az ételez. Mi rengeteget járunk ide csoporttársaimmal, mivel akár egy lyukasórában meg tudjuk oldani, hogy finom melegételt ebédeljünk.
Szép, igényes hely, többször szoktuk randihelyként is választani. A pincérek fiatalok, jófejek :) Az emeleti nagy terem pedig pazar, az egyik csoport vacsoránkat ott bonyolítottuk le, szuper volt :) ahhh, azt a növényfalat imádom! :)