Nemcsak pécsi de eddig összes vendéglátóipari tapasztalatunk egyik legjobb élménye volt az Eleven. Hangulatos a beltér, kifogástalan a kiszolgálás, remek a borlap, jók a borkorcsolyák. Ettünk egy sonkatálat melyen Iberico és Serrano volt, az előbbi jóval zsírosabb, így lehetett megkülönböztetni.
Kértünk még halkocsonyát, amiben füstölt pisztráng, tonhal és lazac volt, ez is remekül sikerült. A kenyér kiemelkedő, kérdeztük, hogy ki süti, megtudtuk hogy a Pékpont. Micsoda egybeesés, mondtam épp pár nappal korábban mentünk meg jóapámmal a Pékpontba a Rákóczi úton. Amíg válogattunk a borok között kaptunk ajándékba egy görög olajbogyó válogatást, ezt is nagyon értékeltük. Ittunk egy Bussay Pinot-t, egy Csanádi Kékfrankost, egy Gilvesy Sauvignon Blanc-t, egy Kreutzberg Pinot Noirt, egy Vendimiat és egy Ráspi Dyrah-t. Mondanom sem kell, egyik sem okozott csalódást. Pazar hely az Eleven, jó szívvel ajánlom minden igényes borisszának.
A hely neve már elárulja a várható felhozatalt. Bor és tapas. De mindkét kategóriából a minőséget kapjuk. Valogatott, kuriózum borok. A tapasoknál pedig spanyol, görög alapanyagok. Helyben szelt sonka és szalámi, több féle ízletes olajbogyó, nyár ízű szárított paradicsom. . Élmény volt. .
Egy-két jó szándékú kritika: a helyiség lehetne jobban fűtött illetve ebbe a miliőbe jobban passzolna az egyébként minőségi poddal főző kávégép helyett valami komolyabb. .
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.