Kiváló 2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A hely neve már elárulja a várható felhozatalt. Bor és tapas. De mindkét kategóriából a minőséget kapjuk. Valogatott, kuriózum borok. A tapasoknál pedig spanyol, görög alapanyagok. Helyben szelt sonka és szalámi, több féle ízletes olajbogyó, nyár ízű szárított paradicsom.. Élmény volt.. Egy-két jó szándékú kritika: a helyiség lehetne jobban fűtött illetve ebbe a miliőbe jobban passzolna az egyébként minőségi poddal főző kávégép helyett valami komolyabb..
Nemcsak pécsi de eddig összes vendéglátóipari tapasztalatunk egyik legjobb élménye volt az Eleven. Hangulatos a beltér, kifogástalan a kiszolgálás, remek a borlap, jók a borkorcsolyák. Ettünk egy sonkatálat melyen Iberico és Serrano volt, az előbbi jóval zsírosabb, így lehetett...