Kiváló 2016. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. május 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nemcsak pécsi de eddig összes vendéglátóipari tapasztalatunk egyik legjobb élménye volt az Eleven. Hangulatos a beltér, kifogástalan a kiszolgálás, remek a borlap, jók a borkorcsolyák. Ettünk egy sonkatálat melyen Iberico és Serrano volt, az előbbi jóval zsírosabb, így lehetett megkülönböztetni. Kértünk még halkocsonyát, amiben füstölt pisztráng, tonhal és lazac volt, ez is remekül sikerült. A kenyér kiemelkedő, kérdeztük, hogy ki süti, megtudtuk hogy a Pékpont. Micsoda egybeesés, mondtam épp pár nappal korábban mentünk meg jóapámmal a Pékpontba a Rákóczi úton. Amíg válogattunk a borok között kaptunk ajándékba egy görög olajbogyó válogatást, ezt is nagyon értékeltük. Ittunk egy Bussay Pinot-t, egy Csanádi Kékfrankost, egy Gilvesy Sauvignon Blanc-t, egy Kreutzberg Pinot Noirt, egy Vendimiat és egy Ráspi Dyrah-t. Mondanom sem kell, egyik sem okozott csalódást. Pazar hely az Eleven, jó szívvel ajánlom minden igényes borisszának.
A hely neve már elárulja a várható felhozatalt. Bor és tapas. De mindkét kategóriából a minőséget kapjuk. Valogatott, kuriózum borok. A tapasoknál pedig spanyol, görög alapanyagok. Helyben szelt sonka és szalámi, több féle ízletes olajbogyó, nyár ízű szárított paradicsom.. Élmény volt.....