Egy barátnőm ajánlotta, hogy próbáljuk ki ezt a helyet, mert hogy milyen jópofa :) Össze is szedtünk pár havert, és megkóstoltuk ezt a belga sültkrumpli remeket. Többféle mártogatós szószból választhat hozzá az ember. Van heti szósz is. Én a barbeque-sat választottam, ami inkább volt egy paprikás ketchup, de finom volt nagyon.
A többiek is megdöbbentek, mikor a zöldfűszeres szósz néven kapros szószt kaptak, és a sajtszósznak is inkább tejföl íze volt. De egyébként finomak voltak, csak az elnevezések nem passzoltak az ízekhez :D mi jól is akartunk lakni, szóval rántottcsirkés verziót kértünk, és tényleg jól laktunk, nagyon jó áron. Finom macisört kértünk mellé, és egy nagyon jó, hangulatos estét sikerült itt eltöltenünk. Aki éhesebb annak heti menüvel tudnak szolgálni. Fiatal társaságoknak csak ajánlani tudom! :)