Végre, egy nagyon hosszú amerikai kávé! Mellé, csodás Ischler ízes, édes, de nem túlzottan - pont a legjobb. Nagyon jó a gyümölcstea is, szeretem, amikor így hozzák, valódi gyümölccsel és mézzel. A kiszolgálás szakszerű. a környezet derűs. A mellékhelyiség tiszta, egy kis lépcsőzés árán elérhető. Az árak belvárosiak. Mivel mindez Pécs szívében, a Széchenyi téren van.
Egy kávézó a pécsi Széchenyi téren már eleve nyerő pozíció. Viszont a kávézóba belépve mintha egy kórházba tévedtem volna: dominál a fehér szín és a műanyag. Biztos van, aki ezt nagyon modernek értékeli, de nekem nagyon nem jött be. A kávéjuk, felszolgálás renden van, de van ennél jobb kávé(zó) is Pécsen.
Persze az átlag turista nem nagyon merészkedik távolabbra Pécs különleges szépségű (dzsámi! ) főterétől.