Beléptünkkor nem étlapot kaptunk,hanem grátisz felajánlott húslevest tukmáltak metélttel. Rákérdezett a felszolgáló,milyen húst akarunk és sertést mondtak a férfiak erre kettőt ajánlott. Étlap még mindig sehol. . . Én rántottsajtot kértem. Förtelmes volt. Vegyessaláta alatt egy halom káposzta savanyúságot értenek,némi paraficsommal,kis hagymával és egy kiskanál uborkasalátát. . . Lepukkant hely. Sajnálom. . .
Hosszú évek után látogattuk meg ismét családi vendéglőnket. Az ételek minősége kiváló, az adagok még mindig átlagon felüliek. A grátisz levessel most is eltölthettük az időt amíg készültek a rendeléseink. Talán az üdítő árak húzósak egy kicsit, de az ételárak ezzel szemben - pécsi szinten - átlagosak.
A helyiségek nemrég lehettek felújítva, a hangulat a régi. Sajnáltuk, hogy a teraszhoz túl hideg volt, annak külön hangulata van. Aki szereti a retrós, '20-30-as évek hangulatát, annak kimondottan ajánlom.
A belváros közelében, központi helyen, egy igazán remek étterem, ha Pécsett étterembe megyek, mindig ezt választom. Kellemes termek, de nekem a kerthelyiség a kedvencem. Az adagok bőségesek, finomak, és megfizethetőek. Az sem elhanyagolható, hogy nem kell üres asztalnál várni farkaséhesen, amíg elkészül az étek, hiszen forró húslevessel kedveskednek minden vendégnek grátisz. Jó szívvel ajánlom bárkinek.
Központi helyen található, hangulatos barátságos étterem. Több terem, és kerthelység található itt, így a nagy melegben is jólesik megpihenni egy kicsit. Gyakran jártam ott egy-egy ebédre, családi ünnepet is tartottunk ebben az étteremben. Finom ételek, barátságos személyzet várja a betérő vendégeket. Mindenkinek ajánlom, próbálja ki ha megéhezik.