Az ablakok kb egy éve nem voltak megtisztítva,de ettől még a panoráma élvezhető. A kiszolgálás gyors és kedves, az ételek minősége elfogadható. A kávé -bár Segafredo Zanetti-nek írták, nagyon gyenge volt. Az eper koktélban fagyasztott epret tettetek, így a gyereke nem igazán tudták élvezni :(, a limonádé édes volt, pedig jeleztük, hogy ne legyen túl édes -igaz ez is relativ.
A jó az, hogy nem kell gyalogolni a gyönyörű kilátásért, igaz megkérik a lift "árát", amire egyébként várni is kellet. A kilátó nélkül ez az étterem szerintem nem élne meg önmagába, de egyszer ki kell próbálni! Van különterem és még a gyerekek egy kis kőzettant is tanulhatnak:)
Az étterem különlegességét a gyönyörű kilátás adja Pécsre. Bár ahhoz, hogy az ember feljusson, ki kell fizetni a TV-torony belépőjét, viszont ezt az összeget az ételek áraiban honorálják. (egy teljes menü leves + főétel körettel, üdítővel, desszerttel 2600 Ft) Tehát a belépővel együtt kb. ugyanannyit fizetünk, mint ha a belvárosban ennénk.
Az ételek nagyon finomak, a pincérek kedvesek. Az ablakok nem a legtisztábbak, de azért a lényeg látszik :) mi nagyon jól éreztük magunkat. Mindenképpen jó program egy kis kirándulással is összekötni, egyszer érdemes kipróbálni.
Ahhoz, hogy itt ebédeljen valaki, természetesen meg kell venni a TV torony belépőt is. Az étteremben kicsi fém asztalok az ablak mellett, vagy nagyobb asztalok beljebb, inkább itt étkezzenek, mert az ablak melletti asztalokra nemigen lehet pakolni. Mi délben már enni szerettünk volna, de a szakács még nem volt ott, így várnunk kellett.
A kilátásban gyönyörködhettünk volna, ha nem lettek volna piszkosak az ablakok. Persze ki is mosná őket, hiszen csak hegymászói végzettséggel lehet kívűlről lemosni, elfelejtettek ablakmosó liftet építeni kívűlre, így hát most sem költenek rá. A beltér nem szép, totál elhanyagolt, az asztalokat, székeket cserélni kellene, az egész épület kívűlről málik, a földszinten lévő étterem-bár már vagy 15 éve bezárt, omladozik. Az étteremhez vezető út is tele van veszélyes kanyarokkal, még a GPS is eltévedt. Visszatérve az étlaphoz: magyaros ételek, némi újítással, fagylaltkelyhek, kávéfantáziák. Az ételek árai átlagosak, olyan mint Pécs sétálóutcáiban. Pincért keresni kell, vagy nagyokat integetni. Bankkártyát nem fogadnak el, nem tudom miért? A WC el van dugva a TV torony látogatói elől, mi is csak a pincér segítségével találtuk meg. Összességében: kis felújítással még jobb lehetne, de így sajnos közepes, és csak a panoráma miatt nem lett rosszabb.