2017. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 14.Ajánlom a helyet másoknak is!
Őszintén szólva nem ez volt az a hely, ahová be szerettünk volna ülni, viszont utólag nagyon örültünk, hogy mégis ide tértünk be!
Steak-et rendeltünk, a köretet illetően pedig nagyon készségesen álltak hozzánk, ugyanis röviddel a rendelésfelvételt követően eszméltünk rá, hogy salátát szeretnénk enni a hús mellé, a steakburgonya helyett. Nem csináltak problémát a figyelmetlenségünkből, ízletes zöldségágyat tálaltak a hús mellé.
Remek környezetben kóstoltunk bele kisebb-nagyobb aggodalmakkal a rare steak-be, hiszen előtte szereztünk már negatív élményeket ezen a téren más vendéglátóhelyeken.
Örömmel konsatáltuk, hogy minden téren nagyszerű főételt fogyaszthatunk egy madárcsicsergéssel, napfénnyel teli délutánon kényelmesen hátradőlve, elveszve a finomságokban!
Ha legközelebb erre járunk, biztosan betérünk majd! :)
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Király21 Beerhouse & Grill további értékelései
2023.08.22barátokkal
![]()
Ebédelni tértünk be az étterembe, a hangulatos teraszon ültünk le. Az ételeek-italok hamar felszolgálásra kerültek, és minden finom volt. A személyzet kedves, udvarias, gyors. Egy napi ebédhez tökéletesen megfelelt, mindennel elégedettek voltunk.
2021.08.19gyerekekkel
![]()
Nekünk várakozáson aluli volt ez az étterem. Körülnéztünk nyaralásunk elején, hol vacsorázhatunk finomat, kellemes környezetben. Hangulata valóban jó az étteremnek, de az étel nem ízlett, nem tetszett. A magunknak választott elment, közepes semmi extra, de a gyerek vacsorája katasztrófa volt....
2020.02.09a párjával
![]()
Korábban már többször jártunk itt, mindig ízletes és kiválóan elkészített ételt szolgáltak fel, azonban ezen alkalommal rendkívül csalódottan távoztam. Filet steak-et rendeltem, zöldbors mártással és burgonyapürével, feleségem Santa Fe salátát választott. Az ételekre 45 percet vártunk, tudtuk,...
24.750 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel