2020. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. február 9.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Korábban már többször jártunk itt, mindig ízletes és kiválóan elkészített ételt szolgáltak fel, azonban ezen alkalommal rendkívül csalódottan távoztam.
Filet steak-et rendeltem, zöldbors mártással és burgonyapürével, feleségem Santa Fe salátát választott.
Az ételekre 45 percet vártunk, tudtuk, hogy a megszokott minőség minden várakozást megér, de kicsit furcsa volt ez a hosszú várakozás.
A Santa Fe saláta ízletes, finom volt, de hideg, mintha a hűtőből vették volna ki , azonban a steak egy förtelem.
A burgonyapüré jéghideg, a steak majdnem hideg volt. Nem volt kellően pihentetve, mikor vágtam egy szeletet rögtön láttam, hogy nagy baj van. Semmi íze nem volt a húsnak.
A mártás is hideg volt és szintén íztelen.
A kiszolgálás kifogástalan, az adagok mennyisége megfelelő volt.
Bízom benne, hogy csak egy rossz napot fogtunk ki, de jó ideig még várok a visszatéréssel, amíg ez a rossz emlék elfelejtődik.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Király21 Beerhouse & Grill további értékelései
2023.08.22barátokkal
![]()
Ebédelni tértünk be az étterembe, a hangulatos teraszon ültünk le. Az ételeek-italok hamar felszolgálásra kerültek, és minden finom volt. A személyzet kedves, udvarias, gyors. Egy napi ebédhez tökéletesen megfelelt, mindennel elégedettek voltunk.
2021.08.19gyerekekkel
![]()
Nekünk várakozáson aluli volt ez az étterem. Körülnéztünk nyaralásunk elején, hol vacsorázhatunk finomat, kellemes környezetben. Hangulata valóban jó az étteremnek, de az étel nem ízlett, nem tetszett. A magunknak választott elment, közepes semmi extra, de a gyerek vacsorája katasztrófa volt....
2019.10.21családjával
![]()
Nem ide készültünk. Mintha csak kötélen húztak volna, úgy mentünk egy szombat 12 körül még zárva tartó hely elől a K21 teraszára. Egyszerű paradicsomos tészta ebédem volt frissen csapra vert hordóból nyert sörrel. Na, az ilyen után nem kíváncsi az ember, mi van a sarkon túl. Egyértelmű volt,...
24.750 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel