A Nosztalgia Cukorka Látványmanufaktúrában rengeteg édességet kínálnak A hagyományos cukorkák, nyalókák (kakas, pille, törökméz, selyem, valamint egyéb érdekes cukorkák tömkelegét azonban nem csak kóstolhatjuk, hanem megnézhetjük, hogyan készítik őket! ( Egészen pontosan keddtől szombatig naponta 11. 00 és 15.
00 órakor) Itthon nagyon kevesen űzik ezt a mesterséget, ezért mindenképp érdemes felkeresni, ha Pécsen jártok.
Fantasztikus cukorka birodalom. Az ízek a látvány csodás. A kiszolgálás kifogástalan. A bemutató nagy élmény gyerekne, felnőttnek egyaránt. Csak ajánlani tudom.
A Zsolnay negyed boltok utcájában járva betértünk a cukorkaboltba. Sokféle "régi" cukor volt, amit gyerekkorunkban ettünk. Azonnal megkináltak kóstolóval, és láthattuk, hogyan készítik a selyemcukorkát. Gyerekkorunk selyem- és pehelycukorkájából vásároltunk. A személyzettel jót beszélgettünk a régi időkről.