Már régóta szemeztünk a palacsintázóval és ezen a héten el is jutottunk. Pici a hely, de nagyon hangulatos. Az egyik vendég pulija a földön feküdt, lágy zene szólt és finom illat lengte át a helyiséget. Nutellás palacsintát szerettünk volna rendelni, de a Nutella elfogyott, ezért esett a választásunk az oreós,a hagyományos kakaós és az almás-fahéjas palacsintákra.
Gyorsan kész lettek és nagyon jól néztek ki, az ízvilág is tökéletes volt. Az árak 190-390 forint/ db között mozognak, de a sós palacsinták picit drágábban. Összességében ötöst adok a helynek, tessék kipróbálni! :)
Kollégámmal ebédidőben érkeztünk. Hallottuk, hogy nemrég nyílt és főzelékekkel is foglalkoznak. Mivel én a bolondja vagyok a főzeléknek azonnal ki is próbáltam egy hagyományosnak nem mondható de annál kreatívabb és érdekesebb füstölt sajtos brokkoli főzeléket. Meg kell mondjam örült jó volt, annyira passzoltak az ízek, hogy elképesztő. Főzelék továbbgondolásban nagy szakértők az már látszik:)
Nemrég voltunk itt és ki próbáltuk a Tanyasi nevezetű palacsintát és mivel főzelékeket is készítenek, arról sem akartunk lemaradni. Nos a Tanyasi a maga füstös tormás ízvilágával és a palacsinta tészta könnyedségével együtt kiváló volt!
Főzelékben én a hagyományok híve vagyok de mivel láttam, hogy próbálkoznak kreatív ízkombinációkkal is, így furdalt a kíváncsiság és a választásom egy Dijoni mustáros burgonyafőzelékre esett. Vélemény a főzelékről? ? Röviden: isteni! ! ! ! ! a személyzet kedves és ami külön öröm volt a számomra, hogy van csapolt Karlovacko! ! ! Tuti visszatérő leszek és nyáron akár egy jó kis karlovackos sörözés is biztos megéri majd a teraszukon ami remélhetőleg lesz is:)))Összességében szuper kis hely, igazi hiánypótló!