Amikor elindultunk előtte nézegettem a véleményeket, kapott a hely hideget meleget. Volt aki a vegetáriánus étrend hiányára panaszkodott, így kicsit félve vágtam neki. A hely nagyon aranyos, a kiszolgálás gyorsaságán még lehetne mit feleszteni, de a hely méreteiből is kis konyhára tippelnék, ehhez képest viszont le a kalappal.
2 féle vegetáriánus ételt tudtak ajánlani, továbbá 4 féle főtt ételből lehetett válogatni. Ez is meglepetés volt néhány negatív komment olvasása után. Aztán rájöttem, hogy étterem szó hallatán mindenki egy Jamie Oliver szintű x csillagos éttermet vár. Ez a kis étterem az erdő közepén található, amely véleményem szerint arra szolgál, hogyha eljön az ember a családjával, és mint mi is, a tervezettnél tovább marad, ebédelhet főtt ételt. Ennek az igénynek a kiszolgálására pedig tökéletesen alkalmas. A személyzet kedves, kb csak nem etettek meg. Sőt a rántotthús fanatikus kisfiam is kapott rántotthúst, pedig nem szerepel az étlapon.
A vicces nevű étterem és kávézó a Mecsekextrém Kalandpark területén belül található, a jegypénztár közelében. A benti rész nyáron nagyon meleg, van nincs légkondi vagy nem működött. A terasz árnyékos, kellemes, füves részen található. Mivel a pécsi szállásunkon volt étkezés, így itt csak jégkrémet és italt vettünk.
Algida márkáit tartják, Magnumot, Cornettot, csavart "jegeset", karamellás Noggert vettünk és némi hideg üdítőt. Az árak átlagosak, nem élnek vissza a monopolhelyzetükkel, hogy a Kalandparkon belül ők az egyedüli vendéglátóhely (talán ital- és édességautomata van még a jegypéntár épületében, ha jól emlékszem).