Nyári időszakban töltöttünk ott 3 éjszakát. Kis kavarodás miatt nem volt előkészítve a szobánk, de gyorsan megoldódott. A szoba tiszta volt, naponta cseréltek törölközőt, kaptunk ventilátort is. Parkolni csak az udvarban lehet, ez jó, de kellemetlen ha minden ki-be állásnál a portást kell ugrasztani , hogy kinyissa a szárazkaput. Ár-érték arányban megfelelő volt. Valószinű még visszamegyünk.
A város széléhez közel, de mégis ideálisnak mondható helyen van. Az útcáról alig észrevehető, de az udvarban már látszanak a szép kis szobák. Gondozott udvar, kényelmesen berendezett szoba, és nagyon kedves, mosolygós hölgy fogadott, és ez így volt végig. Ami külön említést érdemel, hogy minden nap szemétkivitel, frissen mosott törölközőt és új tekercs wc papírt kaptunk.
A reggeli tányérszervizes, finom és bőséges, hideg-meleg választékból állt. Az italt is többféléből választhattuk. Az ár-értékarány nagyon jó. Induláskor-érkezéskor azonnal nyitották a kaput, hogy ne kelljen kiszállni emiatt a kocsiból. Az egész napos programok után jó volt ide "hazajönni". Szivesen jövünk máskor is és bátran ajánlom másoknak is.
Családias légkörű panzió, maximális odafigyelés, kedvesség, vendég központúság jellemzi a panzió minden dolgozóját. Figyelmesek, mégsem tolakodóak. Az autók, a zárt udvaron belül megnyugtató biztonságban tárolhatók. A programok megszervezésében - az oda történő eljutásban nagy segítségünkre voltak.
A reggeli finom , friss, kedvünkre való volt. A kedvemért reggel presszó kávét főztek - ami plussz jó pont!