A 2010-ben átadott Fórum Szálló Pécs belvárosában, a történelmi városrész határán található, elérhető közelségben a fontosabb tömegközlekedési pontoktól, a buszpályaudvartól és a vasútállomástól. A Széchenyi és a Kossuth tér néhány száz méternyi sétára van a hoteltől.
A megérkezéskor a recepción senki nem volt elég sokáig vártunk. A szoba tiszta, az ágy kényelmes, a kilátás egyik oldalon lakótelepre, másik oldalon tetőre. A zuhanyzó olyan pici, alig lehet benne mozogni, de tiszta. A parkolás zárt téren megoldott, a kijutás onnan a hely szűke, meg az ajtó működtetése miatt elég kalandos.
A reggeli svédasztalos, egy akkora teremben volt ahol 200 ember is kényelmesen elférne. Persze csak egy kis részét használták, a többi rész kong az ürességtől és sötét. A szálloda fekvése jó, mert közel van a belvároshoz, buszpályaudvar mellette és az autó úttól sem volt messze.