Szállónk Pécs szívében várja Önt és kedves családját, karnyújtásnyira a látnivalóktól és a szórakozási lehetőségektől. Ha Ön komfortos, barátságos környezetre, figyelmes és teljes körű kiszolgálásra vágyik, nálunk otthonra talál.
Egy-, két- és háromágyas szobáink felszereltsége, a telefon, kábeltévé, internet-hozzáférés, valamint a klíma mind az Ön kényelmét hivatott szolgálni, ugyanúgy, mint a lifttel való közlekedés lehetősége is. Árainkba ezeken felül természetesen beletartoznak a 24 órás recepciós szolgálat és a parkolónk használata. A reggeli étkezés helyben, az ebéd elfogyasztása a 300 méterre lévő éttermünkben történik. Szállodánktól pár száz méterre helyezkednek el Pécs belvárosának történelmi emlékei, kulturális pontjai. Így szálláshelyétől csupán néhány lépésnyire találhatja például a székesegyházat, az ókeresztény sírkamrákat, a Csontváry Múzeumot, vagy "névadónkat", a Barbakánt.
Hosszú idő óta az első olyan szálloda, ahol egy percig sem éreztük, hogy bármiféle problémát jelentünk a személyzet számára. Úgyhogy szívem szerint a három csillag után tennék még egyet. Máshol, ahol 4 csillag volt a falon, töredéknyi figyelmet és odaadást tapasztaltunk. Maga a szálloda nagyon jó helyen, a belváros szívétől kb.
15 perc sétára helyezkedik el. Saját parkolója van. Közelében üzletek, éttermek találhatóak. Mi félpanzióval kértük a szállást. Érdekes, hogy a reggeli után a félpanziót vagy ebédre, vagy vacsorára használhatjuk fel. Ilyennel még sehol sem találkoztunk, nagyon pozitív hozzáállás! A felső épülettől kb 5 perc séta a lentebbi, ahol az étterem található. Nagyon udvarias, a szó legjobb értelmében konzervatív kiszolgálás. A felszolgált ételek frissen készülnek, a levest pl. forrón kaptuk. Minden jóízű és elég nagy adagokban szolgálják fel. A szállásra visszatérve, a recepción másnapra vonatkozóan program ajánlatokat, az esetleges belépők árából kedvezményre jogosító kártyát kapunk. Az éjszaka csendes, nyugodt. Reggelink svédasztalos, a választék bőséges, akár hideg akár főtt ételekről van szó. Egyszóval tökéletes! Mindenkinek nagyon ajánlom!
A Busójárás hétvégéjén szálltunk meg a hotelben ami nagyon kellemes "csalódást" okozott. A hotel 3 csillagos, de Kedvesemmel együtt mindketten megadnánk nekik a 4 csillag Superior minősítést. A szoba tiszta, étterem tágas és attól függetlenül, hogy az alagsorban található és ablaktalan, rendkívül fényes, igényes hangulata van.
A reggeli bőséges és jó minőségű. A személyzet kedves és segítőkész. Wellness ugyan nincs de nagyon meg vagyunk elégedve mindennel. Azoknak ajánlom akik elsősorban a hotelen kívül szeretnék idejüket tölteni Pécset vagy környékén.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz ez a kis 3* szálloda. Egy másik szálloda helyett választottuk 1 napra, mert az előző szállodában nem voltunk megelégedve a kiszolgálással és a recepciósok hozzáállásával. Sajnáljuk, hogy rögtön az elején nem ide jöttünk.
Elhelyezkedése kiváló, a szálloda udvara hangulatos, a recepciósok nagyon kedvesek és udvariasak, a pincérek figyelmesek, a szobák illatosak, a reggeli nagyon bőséges és minden nagyon finom volt! Ja, és rengeteg kedvezmény biztosítottak :) A szálloda mellett egy 6-22 órában működő kis élelmiszerbolt is van, ha esetleg szükség lenne valamire. Ajánlom azoknak, akik kevés pénzből jól szeretnének kikapcsolódni! Köszönjük a Barbakán szállodának a szívélyes fogadtatást! :)
Több napot töltöttünk a hotelben. Szolíd, tiszta szállás. A hely adottsága a zsúfolt elrendezés, az étkező teraszról nyíló szobák. A teraszról fölszálló dohányfüst töményen jut a helyiségekbe. A hely adottsága a történelmi városközponti elhelyezkedés sok nevezetességgel a közvetlen közelben.
Az éttermi felhozatal a kommunizmusból maradt. A séf nem törekszik a haladásra. Lehet, hogy nem is a séf főzött, amikor ott voltunk, hanem a kezdő kézilány? Nem kívánom a rosszat részletezni, de fejlődni kell! Kukába az étlappal, az elkészítési móddal. Ha fél év múlva nincs változás, akkor be kell a kézilány íratni szakács iskolába.
Tökéletes elhelyezkedés. Minden 20 perces sétával megközelíthető. Ingyenes parkolás biztosított. Kedves, segítőkész személyzet. Tiszta szép, szobák, amiből hiányzott a vízforraló, kv. Sokat segített a komfortérzeten a légkondicionáló.
Négy éjszakát töltöttünk a hotelban. Mindennel megvoltunk elégedve, csak ajánlani tudom. Közel van a belváros szívéhez, este kellemes séta után nem kellett utazgatni a szállásra. Minden 20 perces távolságon belül helyezkedik el. A reggeli kiadós, és finom. Közel volt a sétatér fesztivál helyszínéhez de a koncertek zajából semmi nem hallatszott be a szobákba.
2017 májusában szálltunk meg Családommal a Barbakán Hotelben. Tiszta, szépen berendezett szoba, kellemes fürdőszoba várt ránk. Csendes, nyugis, igazán jól pihentünk. Recepciós Hölgyek segítőkészek, kedvesek, gyorsak. Reggeli bőséges. Vacsi testvér hotelben,Szinbádban szuper. Legközelebb is itt szállunk meg, mert minden teljesen megfelelt és az áraik nagyon barátságosak.
Nagyon kellemes pár napot töltöttünk el a Barbakán hotelben. Az utcafronti szobák kissé zajosak a nagy forgalom miatt, de kérésünkre átcserélték udvarira, így semmi nem árnyékolta be az ott töltött napokat. Ízlésesen, szépen berendezett tágas szobák, szép, kényelmes bútorok, kifogástalan fürdőszoba, kedves, barátságos, segítőkész személyzet.
A reggeli bőséges, igencsak nagy választék, mindenből van több féle, ott mindenki talál kedvére valót. Bár étterem nincs a szállodában, de nagyon szép, kulturált a reggeliztető hely, jó kajával, szép helyen, jó hangulatban kezdődött a nap. Jó volt náluk, visszamegyünk :)
A Hotel szépen berendezett, tiszta, a személyzet egy kivétellel kedves, segítőkész. A szoba nagyon jó elrendezésű és kellemes összbenyomást keltett. Ami nem tetszett: minden nap ugyan az a reggeli kínálat, szegényes és unalmas.
A szőke recepciós hölgy nem oda való, hiszen szinte zavartuk mi vendégek,volt hogy ránk szólt magántelefonálás közben, hogy nem kell várni a kulcsleadással, tegyük csak le a pultra, barátságtalan volt és egy értelmes felvilágosítást nem sikerült kicsikarni belőle, bár nagyon úgy nézett ki, ha tudná a választ a kérdésre, akkor sem erőltetné meg magát a segítségével. A többiek mosolygósak, kedvesek voltak. A wifi egy vicc, mint a mesében: hol volt, hol nem volt. Sajnos már Irány Pécs kártyát sem lehetett igényelni, bár a foglalásnál még leegyeztettük, de mire megérkeztünk, közölték, hogy már nem lehet, ezzel értékes forintokat húzva ki a zsebünkből. Így a kezdeti pozitív kepét sikerült kissé lerombolni.
Nagyon kellemes napot töltöttünk itt. A legek fokán lehet nyilatkozni mindenről. Úgy éreztük magunkat, mintha egy öt csillagos szállodában lettünk volna. A személyzet valamennyi tagja kitűnőre vizsgázott. Az esztétikus környezet példás tisztasággal párosult. A zárt parkoló nagyon jó és biztonságos volt.
Külön öröm volt számomra, hogy liften lehetett közlekedni. Ugyanis feleségem mozgáskorlátozott. Ebbe a kiváló Hotelbe érdemes újra visszajönni. A kedves vendéglátást sohasem fogjuk elfelejteni.