A négycsillagos szálloda és szabadidőcentrum, a Hotel Makár Sport & Wellness, Pécs egyetemi városrészében, zöldövezetben, a történelmi belvárostól és a PTE klinikáktól néhány percnyi távolságra található.
Megérkezésünkkor a szobában 28,4 °C volt, a klímát hiába kapcsoltuk be. 3x jeleztük a recepción, nem sikerült megjavítani. Távozásunkkor 24,4 °C volt. Franciaágyas szobát kértünk, ezzel szemben 2 db - 20 évvel ezelőtt cserére érett, kényelmetlen - különálló ágy várt, amiről elfelejtettek tájékoztatni. Az ablak kb.
a múlt században lehetett utoljára megtakarítva. A szobában lévő vízforraló se tegnap látott vízkőoldót! A fürdőszobában a szemetes kuka teteje letörve, azt használni nem lehetett. (Filléres tétel) A törölköző és a fürdőköpeny olyan volt, mint a smirgli, és kb. a szállodával egyidős. A takarítás annyiból állt, hogy kivitték a szemetet. Egyetlen pozitívum a reggeli és az étteremben dolgozó személyzet volt. 5 éjszakára foglaltunk, de 3 éjszaka után feladtuk és hazajöttünk. Nem tudom, hogyan lehet 4☆, a látottak és tapasztaltak alapján 2☆ is sok lenne! Senkinek nem ajánlom!
Nagyon jól éreztük magunkat az ott töltött idő alatt, 3 éjszakát voltunk. Tiszta volt a szoba, csendes mindennel felszerelt. A wellnes is isteni volt, nagy medencével, infra-, finn szauna használatával, és tiszta jakuzzival. Csak reggelink volt, de hihetetlenül bőséges és finom volt, nagy választékkal, kedves személyzettel.
A szoba szuper volt. Nagyon tiszta,szèp kilàtàs . A szemèlyzet kedves . Viszont a medence sokkal jobban ki lenne hasznàlva,ha a víz melegebb lenne ès lenne kiülő rèsz benne, mert így sajnos senki nem tartozkódik bent sokàig szívesen, ezèrt is van sorban àllàs a szaunàknàl ès a jacuzzinàl .
A szakácsnak és a személyzetnek csak gratulálni tudok! A wellnessben volt némi hiány a takarításban. A szoba kellemes, igaz gondolom nem sok ember forgatja manapság a bibliát ezért lehetett hogy vastagon volt a por rajta és az éjjeli szekrényen! Összességében minden jó volt! Üdvözlettel: Ocskó Éva Szegedről
A szoba tiszta volt és tágas, még potagyakkal is. A terasz olyan koszos volt h nem lehetett kiülni a kirakott szekere. A reggeli fel 9 kor már igen hiányos volt, nem töltötték a kínálatot, ha később mentél nem volt kifli, kenyér. . . 10 ig volt reggeli de 9 körül alig volt vmi. A wellness egy jéghideg medencebol áll. Szóval jók az oldalon képek de a valóság egy kicsit más.
Az első este egyszerűen elfogyott a vacsora a zárás előtt 1. 00-val. Úgyhogy aki azután érkezett annak nem volt mit ennie, hiába fizette be előre akár egy hónappal is. Gyermek-Sporttábor étkeztetés is zajlott, annak ellenére, hogy helyesek voltak a gyerekek azért nagyon zajosak is, ami zavarta a normál szállodai étkezést.
Szép volt a szálloda. A szoba nagyon tágas, tiszta. A személyzet kedves, figyelmes. A reggeli változatos. A szobából nagyon szép volt a kilátás. Pécsbe egyenesen beleszerettünk. Különleges atmoszférájú, csodaszép város. Sok nevezetességet megnéztünk. Az egyetlen negatívum nekünk a wellness részleg volt.
Kifogtunk egy esős hétvégét, így használtuk volna, de nekünk hideg volt a medencében a víz, és a jacuzziban is. Pár percnél tovább nem esett jól benne lenni. Ezt szaunázással kompenzáltuk. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük!
Ami tetszett: tagas, szep es tiszta szoba, boseges reggeli. A hotel elhelyezkedese megfelelo. Nem bent a zajban, de nem is annyira kieso helyen. Jo kis kerekparos edzoutak (kerekparut es alacsony forgalmu utak) vannak itt Pecsett es kornyeken. Ez nagyon bejott.
Ami nem volt tokeletes: nemi karbantartas a wellness-reszlegen elkelne, ha a kollegak tobb sportos informacioval, programajanlokkal rendelkeznenek (ha mar sporthotelban vagyunk), ismernenek helyi sportszolgaltato vallakozasokat, lennenek turaajanlataik, (tobb) prospektusuk a kozeli attrakciokrol (persze, vannak appok, meg fel tudtunk kutatni kerekparkolcsonzot is).
A szobánk tökéletes volt, jól felszerelt, nagy erkély, tv mini bár szép fürdőszoba. Wellness szintén jó volt, medence, szanunák jakuzzi (1 db). Recepciós viszont nem volt a helyzet magaslatán, az étteremben az ételek finomak, de ott sincs elég személyzet, úgy pincér mint szakács.
Elhelyezkedés, szoba, tisztaság megfelelő volt. Személyzettel csak az étteremben találkoztunk udvarias, szolgálatkész vlolt. Welness gyenge. A medence alja erősen kifogásolható! A Jakuzzi sokszor nem ment, hiába nyomtuk a gombot. Itt személyzetet nem találtunk. Pécs gyönyörű, az adott kuponok nem sokat érnek a városnézéshez.
Nem tudták, hogy hétfői napon nem megy a kis Dotto városnéző vonat, simán elküldtek. Ez nem negatív komment, ez a én véleményem, ettől függetlenül nagyonjól éreztük magunkat